ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.10

ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΩΡΑ.......

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ  ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ.. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΙΝΑ ΗΔΗ ΑΚΥΡΟ.          ΛΙΓΟ  ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,  ΠΟΣΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ. ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ  8 ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΔΗΛΩΣΕ  ΤΟ ΒΡΑΔΥ 12/10/2010  ΟΤΙ  ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ [ΣΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ] ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ,  ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !! ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΗ [ΑΝ ΠΛΗΡΩΘΗ ] ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!!! ΦΟΥΛ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΝΗΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ,  Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΣ ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ,  ΠΑΠ/ΝΟΥ κλπ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΕΣ , ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΗ , ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΗΞΗ   ΠΟΛΕΜΟΥ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ  ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ  ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ,ΣΥΝΑΛΛΑΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ  ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑΝΟΙΧΤΟΙ..  ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ  ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ,  ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΦΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.          Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια: