ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.10

Τι λένε οι κρυφές δημοσκοπήσεις των κομμάτων για τον Πειραιά.

Τι λένε οι κρυφές δημοσκοπήσεις των κομμάτων για τον Πειραιά.
Ενόψει των επικείμενων εκλογών τα επιτελεία των κομμάτων προχωρούν σε κρυφές δημοσκοπήσεις. Κρυφές…...... Σας παρουσιάζω ορισμένες ξεκινώντας από την Νομαρχία Πειραιά και 4 Δήμους της που τα έχουν όλα, ντέρμπι, φαβορί και εκπλήξεις!
1.       Δήμος Πειραιά, Ντέρμπι με τα όλα του.
Μεγάλη δυναμική δείχνει να παρουσιάζει η υποψηφιότητα του νυν Νομάρχη Πειραιά κ. Μίχα με ποσοστά όμως που δεν ξεπερνούν όμως το 30-32% ενώ στην δεύτερη θέση όλα δείχνουν τον υπ. Της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχαλολιάκο ο οποίος περνά τον Πέτρο Μαντούβαλο όχι όμως με θεαματική διαφορά. Τα ποσοστά του κυμαίνονται στις μετρήσεις από 22-24% με τον Μαντούβαλο να ακολουθεί με ποσοστά γύρο στο 14-16%. Ο δεύτερος γύρος θα είναι για γερά στομάχια αφού όπως φαίνεται όλα θα κριθούν στο νήμα, λόγω και της μεγάλης κόντρας Μιχαλολιάκου-Μαντούβαλου.
2.       Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Μάχη για...την δεύτερη θέση
Προβάδισμα σύμφωνα με όλες της μετρήσεις δείχνει να παίρνει ο ανεξάρτητος προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ κ. Τζανής ο οποίος έχει κατορθώσει να αντλεί ψηφοφόρους από όλους τους πολιτικούς χώρους φτάνοντας στις μετρήσεις ποσοστά της τάξεως του 31-33% ενώ για την δεύτερη θέση παλεύουν με μικρή διαφορά ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και νυν δήμαρχος Δραπετσώνας κ. Χρυσός και ο υπ. της Νέας Δημοκρατίας και νυν Δήμαρχος Κερατσινίου κ. Φώτης Μελάς με ποσοστά που αγγίζουν το 26-28% ο κ. Χρυσός και το 25-27% ο κ. Μελάς. Συνολικά η εικόνα για την δεύτερη θέση θα μετατραπεί σε θρίλερ με τον κ. Τζανή να έχει απόσταση ασφαλείας στην πρώτη θέση σε σχέση με τους υπόλοιπους.
3.       Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, Η έκπληξη Βρεττάκου
Προβάδισμα άλλα όχι με πολύ μεγάλη διαφορά φαίνεται να παίρνει ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Ιωακειμίδης με ποσοστά κοντά στο 26-28% σύμφωνα με όλες της μετρήσεις, ενώ σε ντέρμπι εξελίσσεται ο αγώνας για τη δεύτερη θέση  με τον υποψήφιο που στηρίζετε από την  Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ κ. Βρεττάκο να κάνει την έκπληξη και να παλεύει στήθος με στήθος με τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ Στέλιο Λογοθέτη για τον δεύτερο γύρο. Σύμφωνα με όλες της μετρήσεις ο κ. Βρεττάκος συγκεντρώνει ποσοστά που αγγίζουν το 20-22% ενώ ο κ. Λογοθέτης ποσοστά που αγγίζουν το 19-21%. Όπως φαίνεται το παιχνίδι του 2ου γύρου  θα κριθεί στης λεπτομέρειες. Μεγάλο προβληματισμό προκαλούν στον εν λόγο δήμο η αναποφάσιστοι που σίγουρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο.
4.       Δήμος Κορυδαλλού, ξανά Δήμαρχος ο Κασιμάτης
Εδώ τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Κασιμάτη να έχει εύκολη δουλεία απέναντι στον υπ. της Νέας Δημοκρατίας κ. Βουγιουκλάκη, χαρακτηριστικό είναι ότι στον εν’ λόγο Δήμο έχει γίνει μια μέτρηση μόνο, η όποια δίνει σαφές προβάδισμα του κ. Κασιμάτη με ποσοστά που αγγίζουν το 44-46%, πράγμα που τον κάνει να είναι φαβορί για εκλογή από τον πρώτο γύρο αφού το κλίμα, όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, πολώνεται, τον ακολουθεί ο κ. Βουγιουκλάκης με ποσοστά κοντά στο 17-19%, κάτι που δεν του δίνει ελπίδες για νίκη.
kofteri lepida

Δεν υπάρχουν σχόλια: