ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.10

Τόσο ανώριμους τους θεωρεί;


Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
 
Είναι ζητούμενη η συνεχή επιμόρφωση πολιτικών στελεχών και των εν δυνάμει πρωταγωνιστών του Καλλικράτη, αδιαμφισβήτητα. Είναι αξιόλογη η κατά καιρούς προσπάθεια του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να ενισχύσει σε θεωρητικό επίπεδο το ενεργητικό δυναμικό του κυβερνώντος κόμματος με την διοργάνωση σεμιναρίων που ειδικοί δίνουν διαλέξεις και όλοι μαζί διαλέγονται. Δεν ξέρω αν τα έξοδα της διοργάνωσης αυτών των ημερίδων ισοδυναμούν με τον πραγματικό στόχο των διοργανωτών, αλλά η τελευταία ανάλογη προσπάθεια που συνέβη το σαββατοκύριακο στην Ιπποκράτους ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου που γέννησε ένα ερώτημα.
Η σκανδιναβική χείρα βοηθείας που έλαβαν όσα αυτοδιοικητικά στελέχη και υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ προσήλθαν και συγκεκριμένα, το δασκάλεμα από εκπρόσωπους της Σουηδικής Επιμορφωτικής Ομοσπονδίας Εργαζομένων (ABF) που είχαν συνδράμει και το Σουηδικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα στις τοπικές εκλογές, με εισηγητές, μεταξύ άλλων τον Karl‐Peter Thorwaldsson, Πρόεδρο του ABF, τον Δρ Πέτρος Γουγουλάκη, Ανώτερο Λέκτωρ Παιδαγωγικής Πανεπιστημίου Στοκχόλμης αλλά και τον Stourla Bjerqaker, Γενικό Γραμματέα & Διευθυντή της Νορβηγικής Ένωσης Μάθησης Ενήλικων, απευθύνεται σε ανώριμους που χρειάζονται extra ενίσχυση στην παιδαγωγική τους; Διότι δεν βρίσκω άλλη άμεση σχέση των προσκεκλημένων και των ειδικοτήτων τους με τους υποψήφιους και τον στόχο τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: