ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.10

Ο χρόνος που φεύγει και οι λύσεις που πρέπει να έρθουν ...από εμάς, τους απλους πολίτες

Ο χρόνος που φεύγει, μας αφήνει πίσω του βαρύ προικώο , μια κατεστραμμένη οικονομία, ένα λαό με ηθικό υπό του μηδενός, και μια γενιά που θα μεγαλώσει μέσα στην ανέχεια, με ελάχιστες επιλογές και πετσοκομμένα εργασιακά δικαιώματα.
Και όμως αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι επιτακτική η ανάγκη να συσπειρωθούμε  γύρω από σκοπούς, οι οποίοι πραγματεύονται την άμεση διευθετησή των πληγών μας. Μακρυά από μνημόνια και συνταγές λιτότητας, εμείς οι πολίτες αυτής της χώρας καλούμαστε σε ταυτόχρονους ρυθμούς ως θεράποντες και θεραπευόμενοι, να αποδώσουμε αίτια και λύσεις.
Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται όλο και πιο μαζικά οι πολίτες, με πρόσφατο παράδειγμα το «Κίνημα Πολιτών καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» το οποίο μας καλεί να καταλώνουμε ελληνικά  προϊοντα τα οποία ξεχωρίζουν από το barcode τους (barcode 520).
Μια προγενέστερη δράση, η οποία έλαβε χώρα τον Μάρτη του 2010, είναι και το «Ψήφισμα για την ορθή αξιοποίηση της διασυνοριακότητας της Βορείου Ελλάδος», το οποίο πολύ εύστοχα ταυτοποίησε τις απειλές για τη Βόρειο Ελλάδα, κατα τη διάρκεια της ημερίδας: «Διασυνοριακότητα: Ευκαιρίες και προκλήσεις για τη Βόρειο Ελλάδα». Εκεί διαπιστώθηκε ότι καθώς  οι γείτονες χώρες σχεδιάζουν την προσέλκυση επισκεπτών και πελατών από τη Β. Ελλάδα, η ελληνική πλευρά αδρανεί.
Αποτελεί κοινή διαπίστωση, ότι οι εκτός συνόρων κυβερνήσεις και επιχειρήσεις δεν ενδιαφέρονται παρά μόνο για τη μεγιστοποίηση του δικού τους οφέλους. Γιατί λοιπόν εμείς να αποτελούμε εξαίρεση και να μην κάνουμε τίποτε, όταν η χώρα μας περνάει μια τέτοια κρίση; Είναι καθήκον του καθενός απο εμάς ξεχωριστά να υποστηρίξουμε αυτές τις ενέργειες, ψηφίζοντας άμεσα το ψήφισμα (http://www.gopetition.com/petition/37192.html) το οποία θα δοθεί στην πολιτική ηγεσία του τόπου αλλά και συμμετέχοντας ενεργά σε παρόμοιες κινήσεις πολιτών.
Πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι οι λύσεις δυστυχώς δεν θα έρθουν απο μόνες τους, ούτε απο την εκάστοτε πολιτική ηγεσία, αλλά από εμάς, τους απλούς πολίτες...Ας το πιστέψουμε επιτέλους μα πάνω απ’όλα ας κάνουμε κάτι γι’αυτό!
 
Φιλικά,
 
Μαρίνα Χανδρινού

Δεν υπάρχουν σχόλια: