ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.10

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΟΙ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ...

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΝΙΑΡΗ
Η κα Κατσέλη φαίνεται ότι αποφάσισε να συναγωνιστεί στα «κατορθώματα» τον προκάτοχό της στο Υπουργείο κ. Λοβέρδο, με την ομιλία της στο συνέδριο των Ιδιωτικών Ασφαλιστικών εταιριών.
Δεν εξηγείται αλλιώς η εξαγγελία για παράδοση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (σε πρώτη φάση για τους ανέργους) στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες. Η δήλωση αυτή γίνεται στο όνομα της προστασίας και της κάλυψης σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης των ανέργων, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες στο χώρο της υγείας.
Η αναφορά αυτή δεν έχει μέχρι σήμερα εκστομιστεί ούτε από τα χείλη των πιο ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών, δεν έχει διατυπωθεί ούτε καν από γνωστά παπαγαλάκια των επιχειρηματικών συμφερόντων.
  Την ώρα που κάθε ίχνος κοινωνικού κράτους γκρεμίζεται, το Δημόσιο σύστημα Υγείας καταρρέει, οι άνεργοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, η «σοσιαλίστρια» Υπουργός βρήκε την ευκαιρία να εμφανίσει το «κοινωνικό» πρόσωπο της πιο αντεργατικής κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος και ταυτόχρονα να δώσει τα διαπιστευτήριά της στους εκπροσώπους των ασφαλιστικών εταιριών.
Ταυτόχρονα κάλεσε τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες που είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία τους στη χώρα μας και όχι μόνο, να δώσουν την τεχνογνωσία τους «στον έλεγχο και την είσπραξη εισφορών, προκειμένου να περιοριστούν τα φαινόμενα εισφοροδιαφυγής και εισφοροαποφυγής καθώς και η συνδρομή των ιδιωτικών εταιριών στη μείωση του κόστους των δαπανών υγείας».
Είναι προφανές ότι πλέον η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, είτε παρουσιάζεται ως «αριστερή» και «αμφισβητούσα», είτε σαν «πρόθυμη» και «υπάκουη» στις πολιτικές του μνημονίου και της τρόικας, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να εισπράξει τα περισσότερα εύσημα από το μεγάλο κεφάλαιο και τους πολιτικούς του εκπροσώπους στην Ευρώπη αλλά και πέρα από τον Ατλαντικό.
Είναι ταυτόχρονα αδίστακτη, εγκαταλείποντας ακόμα και τα τελευταία προσχήματα, υιοθετώντας, ακόμα και στα λόγια, και όχι μόνο στις πράξεις, τις πιο βάρβαρες επιλογές χωρίς μάλιστα να χρησιμοποιεί «φύλο συκής».
Είναι πλέον καθαρό ότι κάθε μέρα που περνάει αυτή η Κυβέρνηση γίνεται επικίνδυνη όχι μόνο για την ελληνική οικονομία και τη χώρα, αλλά ταυτόχρονα καταστρέφει κάθε ίχνος κοινωνικής προστασίας για τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Η Αριστερά δεν μπορεί πλέον να παρακολουθεί σαν θεατής αυτή την εξέλιξη. Το αίτημα να φύγει η επικίνδυνη κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου τίθεται επί τάπητος. Η κήρυξη ενός νέου ανένδοτου αγώνα, με στόχο την ανατροπή της, δεν πρέπει πλέον να φαντάζει μακρινός στόχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: