ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.10

Kι όμως τα λεφτά υπάρχουν: 400 εκατομ. € για τα "έξοδα" του Φακέλου...


Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Φαντάζει εξωφρενικό το πόσο και μάλλον είναι, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς την αναλογία ποσού/έργου. Δεν είναι ανέκδοτο ή παραμύθι, αλλά όπως πολλά περνά στα μουλωχτά. Ευτυχώς κάποιοι στη ΝΔ δεν κοιμούνται...
Το υπέρογκο ποσό αφορά πληρωμή απ’την Κυβέρνηση για τα «έξοδα» του φακέλου του Μνημονίου.
Σχετική ερώτηση κατέθεσε ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης προς όλους τους Υπουργούς της Κυβέρνησης με την οποία ζητεί να πληροφορηθεί η Βουλή και ο ελληνικός λαός ποια μέλη της κυβέρνησης αποφάσισαν και ενέκριναν την εκταμίευση αυτού του ποσού. Ο πρώην Υπουργός ζήτησε επίσης να κατατεθούν στη Βουλή σύμφωνα με το άρθρο 131 του Κανονισμού της όλα τα έγγραφα, αποφάσεις και εντάλματα πληρωμής που αφορούν την έγκριση, εκταμίευση και πληρωμή του εν λόγω ποσού.
Το πλήρες κείμενο της αρ.πρωτ. 3331/104/24-09-2010 ερώτησης έχει ως εξής:
"Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Κυβέρνηση σας πλήρωσε σε δικηγόρους και άλλους μεσάζοντες  400 εκατομμύρια ευρώ (ως έξοδα φακέλου) για τη σύνταξη του μνημονίου με το οποίο παραβιάζοντας το Σύνταγμα παραδώσατε την Εθνική Κυριαρχία στην τρόικα ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ.
Επειδή
1. Οι περικοπές των συντάξεων των δημοσίων υπάλληλων ανέρχονται σε 400 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, όσα τα «έξοδα» του φακέλου του μνημονίου
2. Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο-πλην Ελλάδος-  οι τράπεζες-δανειστές πληρώνουν τα έξοδα συντάξεως του φακέλου χορήγησης των πάσης φύσεως δάνειων
3. Οι τράπεζες δανειστές της Ελλάδος – μέσω μνημονίου- θα εισπράττουν τόκους 6 δισ. ευρώ το χρόνο  για όλη τη διάρκεια του μνημονίου, που ήδη η κυβέρνηση των «αντιεξουσιαστών» προτίθεται να παρατείνει   μέχρι το 2020, δηλαδή σύνολο 50 δισεκατομμύρια σε 10 χρόνια
Ερωτάσθε εν όψει και των διατάξεων του ορθού 85 του Συντάγματος ποια μέλη της κυβέρνησης ΓΑ Παπανδρέου αποφάσισαν και ενέκριναν την εκταμίευση των 400 εκατομμυρίων ευρώ για «έξοδα φακέλου» του Μνημονίου?
Σύμφωνα με το άρθρο 131 του Κανονισμού της Βουλής καλείσθε να καταθέσετε στη Βουλή όλα τα έγγραφα, αποφάσεις και εντάλματα πληρωμής που αφορούν την έγκριση, εκταμίευση και πληρωμή του εν λόγω ποσού των 400 εκατομμυρίων ευρώ.
Αθήνα 24/9/2010
Ο ερωτών
Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΝΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά δημοσιεύετε τίς ερωτήσεις και δεν δημοσιεύετε τίς μαλακισμένες απαντήσεις τής εβραϊκής κυβερνήσεως τού ελλαδικού κράτους.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1caaf04qTDY