ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.10

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ




Κάποτε, σε εποχές αλλοτινές πιο ρομαντικές και σαφώς πιο πατριωτικές, γαλουχηθήκαμε από τις οικογένειές μας με την πίστη ότι ανήκουμε στο Ελληνικό Έθνος και ότι αξίζει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να αγωνιζόμαστε υπό την σκέπη του Θεού για την εθνική ακεραιότητα της Ελλάδος και την λευτεριά των Ελλήνων.


Αυτά συνέβαιναν κάποτε. Τώρα οι ταγοί της ανθελληνικής Καθεστηκυίας Τάξεως άφησαν τα σύμβολα του Έθνους μας να σαπίσουν. Οι Σημαίες μας κατεβαίνουν από τους ιστούς είτε κρατικά είτε παρακρατικά με τις ίδιες πάντα νεοταξικές εντολές. Τα χριστιανικά μας σύμβολα χλευάζονται και ζητείται η αναίρεσή τους στα σχολεία μας, ακόμη και στα νοσοκομεία μας στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας και του αντιρατσισμού υπέρ του κάθε λαθρομετανάστη.


Και η προπαγάνδα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης συνεχίζει την ολέθρια διαδρομή της στην υποτιθέμενη εθνική μας οικονομία και τον εθνοκτόνο μηχανισμό στήριξης. Διαπιστώνουμε λοιπόν ότι κυβέρνηση και τραπεζίτες συμφώνησαν στην σύναψη ενός συμφώνου σταθερότητας που μεταβιβάζει στις τράπεζες ένα ποσόν της τάξης των 25 δις ευρώ προκειμένου να αντιμετωπιστεί λένε το πρόβλημα της ρευστότητας και να ενισχυθεί η ελληνική επιχειρηματικότητα και η αγορά εργασίας. Και αυτό με την εγγύηση της Τράπεζας της Ελλάδος και δημόσιων επιτρόπων.


Εγγυητής λοιπόν το κράτος όταν αυτό κόβει μισθούς και συντάξεις, υποθηκεύει εθνική γη και ανακοινώνει επιπλέον την αύξηση του ΦΠΑ, των τιμολογίων της ΔΕΗ και της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης αντί επιδομάτων της πλάκας. Εγγυητής το κράτος «μας» όταν ακόμη και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Καραμούζης εκφράζει την εκτίμηση ότι οι συγχωνεύσεις τραπεζών δεν αποτελούν πανάκεια τονίζοντας την ανάγκη μεγέθυνσης της οικονομίας και τόνωσης της ανάπτυξης. Καμία κρατική εγγύηση δεν μπορεί να παρασχεθεί όταν όλα τα λεφτά φτάνουν και εγκλωβίζονται στις τράπεζες και όταν ο έλεγχος του τραπεζικού συστήματος δεν ασκείται από καμία εθνική κυβέρνηση.


Η επαλήθευση της υποθήκευσης της Πατρίδος έχει και συνέχεια. Περνάει μέσα από την εκχώρηση του ΟΣΕ του οποίου μετρήθηκε η περιουσία και βρέθηκε ότι αντιστοιχεί στο χρέος του για να δικαιολογηθεί η αποεθνικοποίησή του. Ο ειδικός γραμματέας αποκρατικοποιήσεων του υπουργείου οικονομικών κ. Χριστοδουλάκης μίλησε ήδη για διεθνές ενδιαφέρον, αλλά και για «λογικό συμβιβασμό» στην απώλεια θέσεων εργασίας. Ίδια γεύση στα ΕΛΤΑ και τη ΔΕΠΑ με την εκχώρηση του μέγιστου χαρτοφυλακίου αυτών. Και κάπου πιο πέρα έρχεται και η σειρά της Εθνικής Τράπεζας που δεν έχει πλέον τον συνοδευτικό τίτλο «της Ελλάδος», να δίνεται σε Άραβες με νεοταξική λαλιά!


Και οι ενέργειες προκειμένου ο Έλληνας να σκύψει το κεφάλι συνεχίζονται. Έρχεται λοιπόν από το υπουργείο απασχόλησης το ζήτημα με τις νέες συμβάσεις εργασίας, όπου μετά από την συνάντηση που είχε η υπουργός Απασχόλησης κ. Κατσέλη με το προεδρείο του ΣΕΒ, είπε ότι «σκοπεύουμε να δώσουμε κάποια μεγαλύτερη ευελιξία, αλλά με τρόπο που να μην καταπατώνται τα εργασιακά δικαιώματα». Συμβιβασμός του αδυνάτου δηλαδή που θα αποδέχεται τα λίγα για να μη χάσει τα πάντα ελέω μνημονίου.


Κανείς βέβαια δεν στρέφει το βλέμμα στο παράδειγμα της Δεξιάς πια Ουγγαρίας που αρνείται να πληρώσει τους παγκόσμιους τοκογλύφους φορολογώντας τους πολίτες της. Αντιθέτως η νέα ουγγρική κυβέρνηση φορολογεί τράπεζες και χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες και εκδιώχνει από τα πόδια του κράτους και του λαού τούς έμμισθους υπαλλήλους της προηγούμενης κατάστασης που υπηρετούσαν το οικονομικό σκέλος της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Αδιαφορώντας φυσικά για την έκρηξη οργής των δημοσιογραφικών παπαγάλων του Νεοταξισμού ανά την υφήλιο.


Ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος Δρούτσας όμως από το βήμα του ΟΗΕ είπε ότι «σήμερα το πραγματικό ζήτημα έγκειται στην ανάγκη να επιβεβαιώσουμε την σημασία της παγκόσμιας διακυβέρνησης» και ότι «η προσπάθειά μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας είναι πέρα από τις μεμονωμένες δυνατότητες των κρατών».


Και επειδή ο Έλληνας εξακολουθεί να είναι «ατίθασος», δηλαδή Πατριώτης και λατρεύει το Έθνος του, δηλαδή είναι Εθνικιστής, το Σύστημα φροντίζει να παρακολουθεί τα βήματά του. Και ιδού η Κάρτα του Πολίτη. Μια κάρτα που θα αντικαταστήσει μέσα στο 2011 τις αστυνομικές ταυτότητες και θα έχει αποθηκευμένα σε ειδικό τσιπάκι τον αριθμό φορολογικού μητρώου, τον αντίστοιχο κοινωνικής ασφάλισης, κάποιο προσωπικό κωδικό και θα είναι απαραίτητος στις συναλλαγές ακόμα και με τον ιδιωτικό τομέα. Ο προθάλαμος του νεοταξικού χαράγματος, τα ηλεκτρονικά δεσμά έρχονται και η ανυπακοή θα ισοδυναμεί με την οικονομική απαξίωση του πολίτη.


Σ’ αυτήν λοιπόν την κατευθυνόμενα χρεοκοπημένη Ελλάδα οι σοσιαλιστές εξουσιαστές μας, τα πρόθυμα ενεργούμενα ΗΠΑ και Νεοταξισμού, υποδέχονται τον Κινέζο πρόεδρο αφού εκείνος προσέρχεται με το σχήμα της ανερχόμενης δύναμης. Θετικό σημείο αν η Ελλάς αποφασίσει να διαπραγματευτεί με όρους ισότιμης δυνάμεως που κοιτάει τον απέναντι στα μάτια και δεν ξεπουλάει τον πλούτο της.


Μόνη λοιπόν λύση είναι η οριστική συντριβή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Κάτι που απαιτεί την αποπομπή της Καθεστηκυίας Τάξεως, την ανάδειξη Εθνικιστικής Διακυβέρνησης, την εθνικοποίηση του δημόσιου πλούτου, την διαγραφή πλαστών χρεών και την σύναψη ανάλογων συμμαχιών που σκοπεύουν στην ανάδειξη μιας Κοινωνίας των Εθνών. Και σ’ αυτή την προοπτική η Ελλάς μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστήσει.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: