ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.10

Για κάτι τέτοιους «καλοπληρωτές» έγινε η περαίωση της λαμογιάς.

Διαβάζουμε στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ τα παρακάτω:
 
«Την πρόθεσή του να υπαχθεί η περίπτωσή του στη ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών που προβλέπει μείωση ως και 95% των προσαυξήσεων για όσους χρωστούν στην Εφορία, γνωστοποίησε μέσω του συνηγόρου του στο Ζ΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο τραγουδιστής κ. Τόλης Βοσκόπουλος. Για τον λόγο αυτόν το δικαστήριο ανέβαλε για τις 2 Φεβρουαρίου 2011 την εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά το χρέος του προς την Εφορία, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, χθες ο Τόλης Βοσκόπουλος, που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ζήτησε την αναβολή της δίκης του μέσω του συνηγόρου του, ο οποίος είπε στο δικαστήριο ότι οι φορολογικές εκκρεμότητες του εντολέα του θα υπαχθούν στην ειδική ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών η προθεσμία για την οποία λήγει στις 29 Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι οι κατηγορίες που αποδίδονται στον Τόλη Βοσκόπουλο είναι σχετικές με ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις και μη έκδοση αποδείξεων δελτίων παροχής υπηρεσιών για εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα».

Όμως όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Βοσκόπουλος, σύζυγος τώρα εθνομητέρας, κατέθετε ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις, δεν πλήρωνε φόρους ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, δεν εξέδιδε δελτία παροχής υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να κατακρατά τον φόρο και τον ΦΠΑ, έγραφε εις τα παλαιότερα των υποδημάτων του το κράτος και τους νόμους του και τώρα θα «καθαρίσει» με λίγα χιλιαρικάκια, όσα πληρώνει ένας μισθωτός φόρο ετησίως και θα αποδοθεί άνευ χρέους στην κοινωνία για να συνεχίσει το ευάρεστο έργο του. Αυτά θεσμοθέτησαν οι αναξιόπιστοι της κυβερνήσεως της τρόϊκας, οι οποίοι έχουν βαλθεί να εξαλείψουν την μεσαία τάξη κυνηγώντας την ανηλεώς για χρέος 35 ευρώ στην εφορία και απειλώντας την με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, κάτι που βεβαίως δεν έκαναν στον κ. Βοσκόπουλο και τους χιλιάδες ομοίους του χοντροοφειλέτες του δημοσίου, με χλιδάτη ζωή και κάτι πούρα στο στόμα ΝΑ….  

Δεν υπάρχουν σχόλια: