ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.10

Χιλή: Δύο Έλληνες πίσω από το "θαύμα" του απεγκλωβισμού

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το "Κεφάλαιο" μίλησε με τους Έλληνες που έκαναν πραγματικότητα των απεγκλωβισμό των 33 Χιλιανών μεταλλωρύχων

«Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, Έλληνα θα βρεις» λέει ο λαός και δεν έχει άδικο. Αυτή τη φορά όμως, δεν ήταν από κάτω...

Συνολικά 36 μέρες χρειάστηκαν τα γεωτρύπανα για να φτάσουν 700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Χιλιανής γης και να καταστεί εφικτός ο απεγκλωβισμός των 33 μεταλλωρύχων. Ένας απεγκλωβισμός που σήμανε την Πέμπτη μέρα εθνικής χαράς για την χώρα.

Δύο ομογενείς ήταν μεταξύ αυτών που συνέβαλαν τα μέγιστα στο να καταστεί δυνατή η ανέλκυση των 33 ανδρών που πέρασαν πάνω από δύο μήνες θαμμένοι στα έγκατα της γης.

Ο 24χρονος Ίγκορ Προεστάκης, ο «ιθύνων νους» του όλου έργου, επί 36 μέρες έμενε σε ένα container 40 μέτρα μακριά από το σημείο όπου γίνονταν οι εργασίες διάνοιξης της σήραγγας από την οποία θα αναδύονταν στην επιφάνεια της γης οι μεταλλωρύχοι.
Αλλά δεν άντεξε να δει από κοντά τον απεγκλωβισμό...

Διαβάστε το Σάββατο στο Κεφάλαιο ποιοι είναι οι Ίγκορ και Μιχάλης Προεστάκης, πώς γεννήθηκε η ιδέα του «φρέατος Β» που έκανε εφικτό τον απεγκλωβισμό των μεταλλωρύχων και ποιες είναι οι business της εταιρείας τους στην Χιλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: