ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.10

Είναι μια χαρούμενη σοσιαλ-ληστρική Οικογένεια....

Η πολιτική και κοινωνική απάτη παντού και σ’ όλες τις μορφές.
Σε πλήρη μικροκομματικό αναβρασμό εξακολουθεί να τελεί το ΠΑΣΟΚ. Οι «τριβές» μεταξύ υπουργών και οι διαφοροποιήσεις βουλευτών συνεχίζονται. Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί έντονος εκνευρισμός, καθώς βγήκε στο πεζοδρόμιο μέχρι και ο Άρειος Πάγος.
Στην «Πανδικαστική συγκέντρωση» διαμαρτυρίας, για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, με το οποίο οι δικαστές υπάγονται στην ασφάλιση του ΙΚΑ, που έγινε σήμερα στην πρώην Σχολή Ευελπίδων, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Καλαμίδας και Ιωάννης Τέντες, και αρκετοί αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου.
Για να μαζέψει τα πράγματα, το καθεστώς, επέτρεψε στον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή , να μίλησει, «πιεζόμενος» από τον Βορίδη, (ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία), για δικαστική διαφθορά . «Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις, τις οποίες δεν μπορώ να εξηγήσω παρόλη την πείρα μου», σημείωσε.

Κάθε μέρα που περνά οι ζυμώσεις για τον ανασχηματισμό εντείνονται. Υπουργοί, βουλευτές και συνεργάτες του Αβάπτιστου παπα-Εβραίου ,επιχειρούν δύο πράγματα: Να διερευνήσουν τις προθέσεις του και, ακολούθως να προσπαθήσουν να τις επηρεάσουν.
Κατά τα λοιπά.
Μετά το «θερμό επεισόδιο», ανάμεσα στους κ.κ. Δημήτρη Ρέππα και Γιώργο Παπακωνσταντίνου έχει ανατεθεί εσωκομματικά πυροσβεστικός ρόλος, στον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο-Οτσαλάν, που συναντάται κατ’ ιδίαν με υπουργούς των κρίσιμων χαρτοφυλακίων (έχει ήδη δει την κ. Ξενογιαννακοπούλου) σε μια προσπάθεια «καλύτερου συντονισμού και επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου», παράλληλα με τον γενικότερο εμπρηστικό ρόλο, που του ανέθεσε ο Ντέιβιντ ,(Αξελροντ), για δημιουργία πόλωσης.
Ο Αβάπτιστος έδωσε εντολές στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, να παρουσιάσει μέχρι το τέλος του Ιουλίου το δεύτερο πακέτο συγχωνεύσεων του Δημοσίου. Παράλληλα, διεμήνυσε σε όλους τους εμπλεκόμενους υπουργούς πως θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων και την εξυγίανση των ΔΕΚΟ που έχουν στους τομείς ευθύνης τους. Για όλα αυτά τα θέματα έγιναν ήδη χθες διαδοχικές συσκέψεις στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα θα συνεδριάσουν για πρώτη φορά και οι δύο επιτροπές που συστήθηκαν στο ΙΣΤΑΜΕ για την κοινωνική πολιτική και την ανάπτυξη. Θα συμμετάσχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι υπουργοί, οι γραμματείς των αντίστοιχων ΚΤΕ, οι επικεφαλής των τομέων του κόμματος και «απεσταλμένοι» του πρωθυπουργικού γραφείου.

Η κ. Βάσω Παπανδρέου , που δεν χωνεύει την Μαρι-Λίζα, λέει δεξιά και αριστερά ότι θα καταψηφίσει τη ρύθμιση για τα χρέη των νοσοκομείων.

Η Βάσω επανέρχεται κατά Παπακωνσταντίνου και κατά Προβόπουλου , με νέα ερώτηση και κατηγορεί τον Δερβέναγα της ΤτΕ για παραπλάνηση της Βουλής αφού στην προηγούμενη σχετική ερώτηση για το Τα+10, κατέθεσε διαφορετικά στοιχεία από αυτά που ζητήθηκαν, και αναφέρει:
«Το ζήτημα που θέσαμε με την ερώτησή μας είναι ιδιαιτέρως σοβαρό για να σκιαμαχεί κανείς και να αναλώνεται σε λεκτικά παιχνίδια και πολύ περισσότερο να προσπαθεί να παραπληροφορήσει τη Βουλή, καταθέτοντας στοιχεία διαφορετικά από αυτά τα οποία ζητήθηκαν. Η ΤτΕ για να στηρίξει την θέση της και την πρακτική που ακολούθησε, Μιλά και πάλι για διαφορετική πρακτική της ΤτΕ σε σχέση με τις ευρωπαικές οδηγίες ως προς τις ανοιχτές χρηματιστηριακές πωλήσεις που «διευκολύνουν τους κερδοσκόπους σε βάρος της ελληνικής οικονομίας».

Η πρόταση του κ. Χάρη Καστανίδη για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών , προκάλεσε την αντίδραση του «Ηρακλέα του Παπα-Εβραϊσμού» κ. Μιλτ. Παπαϊωάννου. «Εκλογές σημαίνει έγκλημα σε βάρος της χώρας», είπε.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης , άφησε αιχμές κατά (ανώνυμων) συνεργατών του πρωθυπουργού . «Δεν είναι δυνατόν να σπέρνουν ακόμη και σήμερα παραπολιτικά στις εφημερίδες», είπε, και εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον κ. Παπανδρέου, αλλά και στον κ. Δημ. Ρέππα. «Βάλλεται από παντού γιατί δεν ενδίδει στα ισχυρά και εκδοτικά συμφέροντα που επί χρόνια συγκυβερνούσαν το υπουργείο του», ανέφερε.

Ο Έκτορας Νασιώκας, του Νομού Λάρισας, και πρώην σημιτικός Υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας, προσχώρησε στο μέτωπο της Ψωρο-ελίτ. «Ο τόπος δεν χρειάζεται εκλογές, χρειάζεται κυβέρνηση έκτακτων αναγκών», είπε, όπως του είπαν.
Έστρεψε τα πυρά του και κατά της Λ. Κατσέλη: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απορρόφηση του ΕΣΠΑ και ο αναπτυξιακός νόμος δεν ήρθε ακόμα για να δώσουμε ένα άλλο μήνυμα», είπε, όπως του είπαν.

Για τον ελληνόφωνο πρόεδρο της ΔΕΘ , μούγγα εις την Στρούγκα

Η πολιτική και κοινωνική απάτη παντού και σ’ όλες τις μορφές.

Σπύρος Χατζάρας 13/07/2010

ΥΓ. Αγάντα Ρέππα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: