ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.10

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ".....






Στις 12-10-2010 οι ανεξάρτητοι συνδυασμοί της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης, ¨Πρώτο βήμα για την ισότητα¨ από την Κομοτηνή και ¨Συνδυασμός Ισότητας στον Δήμο Ξάνθης¨,  οργάνωσαν στην Ξάνθη μια κοινή συνέντευξη τύπου. Αμφότεροι οι συνδυασμοί ανέφεραν πως θα αγωνιστούνε μαζί στους δήμους Κομοτηνής και Ξάνθης για να έρθει ένα τέλος στις χρόνιες αδικίες σε βάρος της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης. Στην συγκέντρωση μετείχαν πολλοί Τούρκοι από Ξάνθη και Κομοτηνή. Ομογενείς μας που ζούνε στο Δροσερό και ακόμα μη έχοντας τζαμί κάνουν το ναμάζι των γιορτών τους στην πλατεία, μετέχοντας στην συγκέντρωση έδωσαν ένα ωραίο μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας.
Στην συγκέντρωση που έγινε στο Ξενοδοχείο Έλενα, μετείχαν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη και η σύζυγος του, στηρίζοντας για μια ακόμη φορά την προσπάθεια. Ανάμεσα στους μετέχοντες ήταν η πρόεδρος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ο πρόεδρος του συνδυασμού ¨Συνδυασμός Ισότητας στον Δήμο Ξάνθης¨ Χουσείν Αχμέτογλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης και ιδρυτικό μέλος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την ισότητα¨  Σαμί Τοραμάν, ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο εκλεγμένος Μουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ο βοηθός μουφτή Αχμέτ Χράλογλου, ο τέως πρόεδρος του συνδυασμού  ¨Συνδυασμός Ισότητας στον Δήμο Ξάνθης¨ Χασάν Μαλκότς, ο Χουσείν Μπαντάκ, ο τέως βουλευτής Αχμέτ Φαίκογλου, ο πρόεδρος της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης Αχμέτ Καρά,  ο αντινομάρχης και υποψήφιος σύμβουλος για την περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης Τουρκές Χατζημεμίς, οι επίσης υποψήφιοι Μπουρχάν Μπαράν, Ιρφάν Χατσιγγενέ και Τζελαλετίν Ντουλγκέρ, η εκπρόσωπος του ΠΕΚΕΜ Περβίν Χαϊρουλάχ, ο δήμαρχος Μύκης Μουσταφά Αγγά, ο υποψήφιος δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο δήμαρχος Σέλερου Μπιρόλ Ιντζεμεχμέτ, δάσκαλοι, θρησκευτικοί λειτουργοί, και πολλοί ακόμη ομογενείς που μετείχαν παρέχοντας στήριξη.   
Η σιμπέλ Μουσταφάογλου και ο Χουσείν Αχμέτογλου στις ομιλίες τους ανέφεραν πως λόγος για την ίδρυση των ανεξάρτητων συνδυασμών ήτανπως πλέον είχε έρθει ο καιρός να πούνε ένα στοπ στις αδικίες, και τόνισαν πως περιμένουν στις εκλογές μεγάλη στήριξη από όλους. Οι δύο πρόεδροι και οι άλλοι ομιλητές εξέφρασαν την απόλυτη πίστη τους πως αν κινηθούνε μέσα σε ενότητα, αυτό θα είναι προς όφελος της μειονότητας, και πως αν όπως και στις προηγούμενες εκλογές με το ¨Η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο¨ ψηφιστούνε οι ανεξάρτητοι συνδυασμοί θα έρθουν οι επιτυχίες.
Οι υπόλοιποι ομιλητές, ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Σαμί Τοραμάν, ο εκπροσωπών τους θρησκευτικούς λειτουργούς Αχμέτ Μέτε, ο πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Καρά, η εκπρόσωπος του ΠΕΚΕΜ Περβίν Χαιρουλάχ, ο βουλευτής Τσετίν Μάντατζη, ο τέως βουλευτής Αχμέτ Φαίκογλου και ο διευθύνων την συγκέντρωση Οζάν Αχμέτογλου, εξέφρασαν την πλήρη και διαρκή τους στήριξη στους ανεξάρτητους συνδυασμούς που γεννήθηκαν από τα σπλάχνα την μειονότητας και την εκπροσωπούνε πλήρως, προκαλώντας μια ωραία ατμόσφαιρα στην αίθουσα. Μετά την συγκέντρωση όλοι έφυγαν με τη σιγουριά της επιτυχίας.
Η ωραία αυτή εικόνα στην Ξάνθη τις επόμενες μέρες θα ενδυναμωθεί και θα ομορφύνει περισσότερο με τις ανακοινώσεις των υποψηφίων.
…………………….
Σχόλιο tourkikanea: Κύριε Ξυνίδη τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που προέρχονται από την μειονότητα φαίνεται να στηρίζουν τον ανεξάρτητο τουρκοσυνδυασμό. Δεν σας πειράζει αυτό ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: