ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.10

Η ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ ...4,128 ευρώ για κινητά τηλέφωνα σε ένα υπουργείο…

«Τελικά αυτό το κράτος δεν τελειώνει ποτέ και δεν θα πεθάνει ποτέ». Την ώρα που εκαντοντάδες υπάλληλοι άλλοι δίκαια και άλλοι άδικα κρέμονται στα «μανταλάκια» για υπερβολικούς μισθούς τα έγγραφα που παρουσιάζει το agroschannel αναδεικνύουν οτι η μείωση του κόστους λειτουργίας του κράτους είναι απλά λόγια για εσωτερική κατανάλωση και αφορά μόνο όσους δεν μπορούν να ακουστούν. Για την κινητή τηλεφωνία της Πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης απο τις 22 Οκτωβρίου 2009 και μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2010 δόθηκαν !!!!!! 4.128 Ευρώ.

] Το Agroschannel παρουσιάζει τον αναλυτικό λογαριασμό για κάθε περίοδο. Και σίγουρα τέτοιοι και μεγαλύτεροι μισθοί θα είναι και σε άλλα Υπουργεία. Κάποια στιγμή το Υπουργείο Εσωτερικών θα πρέπει να ενημερώσει επίσημα τους πολίτες πόσα δαπανούν οι Υπουργοί και οι Υφυπουργοί για τα κινητά τους τηλέφωνα γιατί περιοκοπές θα πρέπει να κάνουν όλοι και όχι μόνο οι …πολίτες . Άλλοι με 600 Ευρώ ζούν οικογένειες αγαπητοί μας Κύριοι και Κυρίες, Κύριε Πρωθυπουργέ πριν απο λίγο ζητήσατε να ξυπνήσει ο γίγαντας που πίνει καφέ αλλά μπορεί να πετύχει εαν του δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Ας γίνει κάποτε η αρχή…

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: