ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.10

Ιγκόγνιτο ο ΓΑΠ την Κυριακή στην Λάρισα

Με «μοντέλο Κέρκυρας» έρχεται την Κυριακή στη Λάρισα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με τον ως τώρα σχεδιασμό, η επίσκεψη του κ. Γ. Παπανδρέου θα έχει επίκεντρο το ξενοδοχείο «IMPERIAL» και προβλέπεται τετράωρης διάρκειας: από τις 10 το πρωί θα οργανωθούν ομάδες συζήτησης (για συγκεκριμένες θεματικές ενότητες όπως η αγροτική ανάπτυξη) στις αίθουσες του ξενο δοχείου και ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη μεγάλη αίθουσα (του ξενοδοχείου) γύρω στη 1 το μεσημέρι. Θα προηγηθεί ομιλία του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας του ΠΑΣΟΚ κ. Απ. Παπατόλια, πιθανόν και του υποψήφιου δημάρχου Λαρισαίων κ. Γιάννη Σάπκα αν και ανάλογο ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλους υποψήφιους δημάρχους, που υποστηρίζει το κόμμα στη Θεσσαλία.
Δεν αποκλείεται, τουναντίον θεωρείται πιθανό, ο πρωθυπουργός να επισκεφτεί κάποια περιοχή της Θεσσαλίας (όπως ένα συνεταιρισμό ή ένα χωριό) ή και κάποιο άλλο σημείο της Λάρισας. Προτάσεις και σκέψεις έχουν κατατεθεί και εξετάζονται αλλά προς το παρόν δεν έχει ληφθεί απόφαση ή δεν έχει διαρρεύσει (και για λόγους ασφαλείας).
================
ΣχόλιοΓιάννης ΠαπαϊωάννουΓια  λόγους ασφαλείας;  χαχαχααχχαχα.
Τι ξεφτίλα είναι πάλι αυτή;  To ότι θα κρύβονταν ο ΓΑΠ  στο Imperial και ότι θα ήταν το πρόγραμμα του επτασφράγιστο μυστικό δεν το περίμενα. Ειδικά μετά από τόσες  εχμ! “εθνικές επιτυχίες”  και “περήφανες νίκες” στο εξωτερικό,  θα περίμενε κανείς ότι οι λαρισαίοι θα τον σηκώσουν στους ώμους και να τον φερουν “σηκωτό” από το  ύψος της Λαμίας…  (Δεν είναι κακή ίδεα εδώ που τα λέμε
Προτείνω όμως  και ένα περουκίνι καλού κακού. Χρειάζεται και  για  τον ήλιο.
tag: Τι πλάκα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: