ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.10

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ....ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ!!!

Ανάμεσα στους διάφορους μηχανισμούς προπαγάνδας εύκολα μπορεί να διακριθεί η χρήση ΄΄όμορφων΄΄ λέξεων. Κατά καιρούς γινόμαστε δέκτες φράσεων όπως ΄΄μνημόνιο΄΄, ΄΄πράσινο΄΄, ΄΄επανάσταση΄΄, ΄΄οικολογία΄΄, ΄΄συμμετοχή΄΄ κ.α., με τη χρήση των οποίων βαπτίζονται διάφορα μέτρα που κάθε άλλο παρά ευνοϊκά είναι για το μέσο Έλληνα. Τελευταία εύηχη ένωση γραμμάτων ακούει στο όνομα ΄΄ κάρτα του πολίτη΄΄.
Είναι μία μικρή κάρτα με την οποία, σύμφωνα με δηλώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ,θα έχει τη δυνατότητα ο πολίτης να πραγματοποιεί πλήθος συναλλαγών. Από ανάληψη-κατάθεση μετρητών στις τράπεζες μέχρι και δυνατότητα πρόσβασης στον ιατρικό του φάκελο ή στην εφορία....
Πρωτίστως όμως θα επέχει θέση αστυνομικής ταυτότητας, γεγονός που σημαίνει ότι θα αρχίσει η σταδιακή αντικατάσταση των ήδη υπαρχόντων ταυτοτήτων. Η κάρτα αυτή , μεταξύ άλλων, θα αναγράφει το Α.Φ.Μ. και το Α.Μ.Κ.Α. του κατόχου της και η κατάρτισή της περιλαμβάνει υψηλούς δείκτες ασφαλείας για αποφυγή τυχόν πλαστογράφησης της. Η διανομή της στην επικράτεια σύμφωνα πάντα με τα όσα κοινοποίησε ο πρωθυπουργός θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2011.
Πολλές κασσάνδρες διαλαλούν ότι κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο, καθώς όλα τα προσωπικά δεδομένα μας θα εμπεριέχονται σε μία-μεγέθους πιστωτικής- κάρτα. Από την ΄΄αντίπερα όχθη΄΄ δίνονται τα εύσημα για σωστή απόφαση, καθώς έτσι θα μειωθεί η γραφειοκρατία και με τη χρήση ουσιαστικά ενός αριθμού θα μπορεί οποιοσδήποτε να εξυπηρετείται εύκολα σε διάφορες υποχρεώσεις του, ιδίως προς το κράτος. Συν τοις άλλοις, πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη εφαρμόσει το συγκεκριμένο μέτρο.
Θα μπορούσε εύκολα να τεθεί ένα απλό ερώτημα: Πώς θα μπορεί να προφυλάξει τα όποια προσωπικά δεδομένα του κάποιος, από τη στιγμή που είτε ένας κρατικός φορέας θα δύναται να έχει απευθείας πρόσβαση σε αυτά είτε με την απώλεια της κάρτας(π.χ. κλοπή της) να πραγματοποιεί συναλλαγές ο νέος κάτοχός της στο όνομα του προηγούμενου , ιδίως με τη μεταφορά ολόκληρων τραπεζικών λογαριασμών; Εσπευσμένα μέτρα, χωρίς να προηγηθεί το αυτονόητο; Δηλαδή, η πρόληψη σχετικά με έκνομες ενέργειες που τυχόν μπορεί να λάβουν χώρα με παράλληλη χρήση της κάρτας. Εκτός εάν πιστεύουμε ότι ζούμε σε κοινωνία αγγέλων όπου το οργανωμένο έγκλημα δεν έχει θέσει ούτε τα θεμέλιά του.
Ας αφήσουμε τη φαντασία ελεύθερη και να δούμε τί έπεται την -υποθετικά- αποτυχημένη εφαρμογή της εν θέματι κάρτας, κυρίως όσον αφορά τα επίπεδα ασφάλειάς της και έξαρση απατών και κλοπών μέσω αυτής...... Μήπως θα επανέλθουμε στην προτέρα κατάσταση, δηλαδή της αστυνομικής ταυτότητας; Θα γίνουν πιο αυστηρές οι ποινές του νόμου για τους παραβάτες και έτσι θα σταματήσει το θλιβερό φαινόμενο; Πιστεύει κάποιος ότι θα βγει νέα έκδοσή της με μεγαλύτερες προδιαγραφές ασφαλείας που δε θα μπορούν να αντιγραφούν;Γεγονός θα είναι ότι με την εξάπλωση της κρίσης η παραβατικότητα θα αυξάνει και η εύκολη εύρεση χρημάτων θα γίνεται ανίατο ΄΄μικρόβιο΄΄, ίσως και σε εκείνους που τώρα δεν το τολμούν..... Πώς μπορούν οι μετέπειτα συναλλαγές μας να διασφαλιστούν; Σε αυτό το σημείο γίνεται η αναφορά σε θέματα θρησκείας με επίκεντρο την Αποκάλυψη του Ιωάννη και το περίφημο ΄΄χάραγμα΄΄. Σε ένα φανταστικό κόσμο όπου η ανομία θα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας,η απευθείας χρήση του σώματός μας για δραστηριότητες σαν και αυτές της κάρτας δε θα φαίνονταν μία καλή λύση(ίσως και επιτακτική); Θα έχετε βαρεθεί να γίνεστε δέκτες τέτοιων φοβιών ή να διαβάζετε τέτοιες απόψεις, ειδικά εκεί που περικλείονται στοιχεία θρησκευτικού φανατισμού. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει τα μελλούμενα, πλην όμως ζούμε σε ημέρες όπου η διαδοχή των σκληρών μέτρων είναι μια ωμή πραγματικότητα και η καθημερινή ασφάλεια του μέσου πολίτη δε γίνεται αντικείμενο προβληματισμού, αλλά εξάλειψης σταδιακά των μέχρι τώρα προστατευμένων αξιών του.....
Ας είμαστε πλέον λίγο καχύποπτοι!!! 
oichalia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kaneis na min dextei tin karta afti.Ksipniste Ellines!!!