ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.10

Πώς την έχει δει η Ελευθεροτυπία;... Κριτής των πάντων;;;

Διαβάζουμε στις σελίδες της Ελευθεροτυπίας κριτικές επί παντός επιστητού! Οι κ.κ. της Ελευθεροτυπίας κρίνουν επιχειρηματικές κινήσεις που κάποτε υποστήριζαν (OΠΑΠ, ΑΝΤ1, Leo Burnett), πολιτικούς και πολιτικές που άλλοτε υποστήριζαν με θέρμη, διαφημιστές και διαφημιζόμενους και μάλιστα εν μέσω μεγάλης κρίσης του κλάδου...

Νομίζετε κύριοι ότι προσφέρετε υπηρεσίες είτε προς την πραγματική ελευθεροτυπία (ελευθερία έκφρασης και λόγου) είτε προς τον διαφημιστικό κλάδο από τον οποίο έχετε ευνοηθεί τα μάλλα επί δεκαετίες;


Είναι απλό, τα ''αφεντικά'' σας δυσαρεστούνται με τις επιτυχίες των ανταγωνιστών τους και επειδή όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, προσπαθείτε μέσω των σελίδων σας να θίξετε ή να ''εκβιάσετε'' συνειδήσεις και καταστάσεις.

Έχει περάσει η μπογιά σας...

 24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: