ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.11.10

ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί ο α’ γύρος των περιφερειακών εκλογών και ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ δήλωσε ξεκάθαρα χτες από το βήμα της ευρωβουλής ότι απαιτούνται νέα μέτρα λιτότητας, προκειμένου η χώρα μας να πετύχει τους στόχους του μνημονίου! Παρεμβαίνοντας στην επιτροπή οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη να επιταχυνθούν οι «διαρθρωτικές» μεταρρυθμίσεις για να υπάρξει βελτίωση της «ανταγωνιστικότητας» της Ελλάδας.   Ουσιαστικά δηλαδή ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ ανακοίνωσε και επίσημα αυτό που σχεδιάζεται εδώ και καιρό από την τροϊκανή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλά λόγω των εκλογών συνεχώς διαψεύδονταν τόσο από το οικονομικό επιτελείο όσο και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Την σκλήρυνση δηλαδή του μνημονιακού οικονομικού προγράμματος, προκειμένου να μετατραπεί η χώρα σε βαλκανική «μπανανία» και να «ανταγωνίζονται» εργασιακά και μισθολογικά οι έλληνες εργαζόμενοι τους εργαζόμενους των γειτονικών χωρών.
Η κυνική δήλωση Γιούνκερ και τα νέα μέτρα είχαν βέβαια προαναγγελθεί από την μεθόδευση της αναθεώρησης προς τα πάνω του  δημοσιονομικού ελλείμματος και του χρέους της χώρας, η οποία θα προέλθει κυρίως από την καθαρά πολιτική επιλογή της ένταξης των ΔΕΚΟ στη γενική κυβέρνηση, πράγμα που δεν συμβαίνει στην πλειονότητα –αν όχι και στο σύνολο- των χωρών της ΕΕ. Μέσω δηλαδή της αλλαγής, επί της ουσίας, της μεθοδολογίας της μέτρησης του ελλείμματος επιδιώκεται η τεχνητή μεγέθυνσή του, προκειμένου να «πειστεί» ο ελληνικός λαός για την ανάγκη λήψης νέων μέτρων βάρβαρης λιτότητας. Οι σχετικές ανακοινώσεις από την Eurostat θα γίνουν την επόμενη κιόλας μέρα του β’ γύρου των περιφερειακών εκλογών  και αναμένεται να εκτοξεύσουν το έλλειμμα του 2009 πάνω από το 15% και το χρέος άνω του 125% του ΑΕΠ! Και βεβαίως θα δώσουν το πρόσχημα στην κυβέρνηση για να προχωρήσει στην τελειωτική φάση του ξεπουλήματος των ΔΕΚΟ, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για το εργασιακό και μισθολογικό μέλλον των εργαζόμενων σε αυτές όσο και για το μέλλον της ίδιας της χώρας, η οποία θα ξεπουλήσει τα «ασημικά» της.
Τέλος, στο χορό των επιχειρημάτων για την ανάγκη λήψης των νέων μέτρων πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει και η τρομακτική υστέρηση των εσόδων, η τρύπα των οποίων στο τέλος του έτους αναμένεται να προσεγγίσει τα 3 δις ευρώ. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στα δημόσια ταμεία πρέπει να εισρεύσουν 11,8 δις ευρώ περίπου το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου, όταν μετά βίας εισπράττονται μέχρι σήμερα 4,5 δις το μήνα. Και πως όμως θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα όταν η κυβέρνηση με την άγρια, κοινωνικά άδικη φορομπηχτική πολιτική της και το πετσόκομμα των δημοσίων επενδύσεων έχει οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε ασφυξία και πρωτοφανή ερήμωση;
Αλλά βέβαια τα προσχήματα για επιπλέον μέτρα ποτέ δεν θα τελειώσουν. Σήμερα είναι η υστέρηση των εσόδων και η αναθεώρηση του ελλείμματος, αύριο θα είναι η κηδεμονευόμενη από το ΔΝΤ αναδιάρθρωση του χρέους, μεθαύριο κάτι άλλο. Το ζήτημα όμως είναι πότε θα τελειώσει η υπομονή του ελληνικού λαού….. Γι’ αυτό ας μαυρίσουμε μαζικά στο β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών τους υποψηφίους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καταλάβατε ή να κάνω και κακά μου;
Της Βάλιας Μπαζού
από το ΠΟΝΤΙΚΙ
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, το «μήνυμα» τα έχει πάρει στο κρανίο, είναι απόλυτα θυμωμένο και εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση είναι ορατό το ενδεχόμενο να κινηθεί ανεξέλεγκτα.
Γιατί το «μήνυμα», μόλις, κατάλαβε ότι απευθύνεται σε νάρκισσους και ο νάρκισσος έχει μόνο μια διέξοδο…
Την επομένη του πρώτου γύρου των εκλογών, το «μήνυμα» είδε τον πρωθυπουργό ανακουφισμένο, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ευτυχισμένο, τον Τσίπρα και τον Καρατζαφέρη σε κατάσταση νιρβάνας.
Αυτές τις αντιδράσεις, το «μήνυμα», λίγο- πολύ τις περίμενε, γιατί είναι οι αντιδράσεις των ανθρώπων που πενθούν και δεν το ξέρουν, είναι οι αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται, μόλις, στο πρώτο στάδιο του πένθους, αυτό της άρνησης. Των ανθρώπων που πάνε στην «κηδεία» τους και ζητάνε λίγη ζαχαρίτσα στον πικρό καφέ «γιατί είναι μακρινοί συγγενείς του μακαρίτη».
Πόσα να αντέξει, όμως και αυτό το «μήνυμα»… Για παράδειγμα, είναι δυνατόν να σηκώνεται πρωί – πρωί και να ξεκινά τη μέρα του με κάτι τύπους - γνωστούς και μη εξαιρετέους- οι οποίοι ανενδοίαστα δηλώνουν ότι το «μήνυμα» των εκλογών έχει το πρόσωπό τους, ότι το «μήνυμα» των εκλογών τους καλεί να αναλάβουν δράση γιατί είναι νέοι και άφθαρτοι; Δεν χρειάζονται ονόματα, τα ξέρετε, είναι εκείνοι που ετοιμάζονται για νέα σχήματα εκ δεξιών και εξ αριστερών με τάσεις προς το κέντρο. Παιδιά, προσοχή στη λίμνη…

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΟΣ 130% ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ
ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ...
ΤΟ ΧΡΕΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΧΘΗ [τοκοι επι τοκων-αδικα ]
αλλα και ΑΠΕΧΘΗ [=βδελυρα ,σιχαμενα, ] για τους λαους...
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ
[σαν επαχθες και απεχθες που ειναι]
ητοι ΤΟΥ 80% ΑΥΤΟΥ ....
ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ
ΤΟ 20% ΠΕΡΙΠΟΥ
ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΕ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ -ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΤΑΧΑΟΥ
ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ
ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ
Αυτη και μονο ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ -ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
Εννοειται οτι δεν περιμενουμε τιποτα πια απο τις σημερινες
εξωνυμμενες αλλα και ανεπαρκεις ηγεσιες των κομματων...
Το καινουργιο που το γεννα η αναγκη ΕΡΧΕΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

Μια μέρα μετά τις δηλώσεις Γιούνκερ, ο οποίος ευθέως έθεσε θέμα νέων μέτρων και λίγες μέρες πριν από την επίσκεψη της τρόικας, στις 15 του Νοέμβρη, η κυβέρνηση επιχειρεί να αποκοιμίσει το λαό μπροστά στα χειρότερα που έχει συμφωνήσει με την ΕΕ και το ΔΝΤ. Ψεύδεται καθώς ισχυρίζεται ότι δε θα θίξει μισθωτούς και συνταξιούχους. Οι νέες δραστικές περικοπές των δαπανών στα νοσοκομεία και στους άλλους οργανισμούς, οι νέες αυξήσεις στο ΦΠΑ και στο πετρέλαιο θέρμανσης, το τεράστιο κρατικό χρέος προς το ΙΚΑ, θα φέρουν νέα βάρη στο λαό, νέες περικοπές στις συντάξεις. Ταυτόχρονα η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, η ανεργία, που θεριεύει και η γενίκευση της μερικής - ελαστικής εργασίας, οδηγούν πλατιά τμήματα της εργατικής τάξης σε συνθήκες πείνας και εξαθλίωσης.