ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.10

Απ' την Τσου-Λή στην Βουλή...


Η αναμέτρηση για την περιφέρεια Αττικής είναι -κακά τα ψέμματα- το κυρίως πιάτο των εκλογών της Κυριακής. Σε αυτήν αναμετρώνται το Μνημόνιο με την Ελλάδα κατά πρώτο λόγο. Αποχή ή ψήφος στον Σγουρό σημαίνει Μνημόνιο, σκληρότερα μέτρα, απολύσεις, εθνικός εξευτελισμός. Η ψήφος στον Κικίλια σημαίνει διαπραγμάτευση, τροποποίηση όρων, εθνική και κοινωνική αξιοπρέπεια. Πολλοί βέβαια με προεξάρχοντα το εξαπτέρυγο του ΠΑΣΟΚ, τον κωλοτούμπα, λένε "καλό παιδί ο Κικίλιας, αλλά ... φτάνει μόνο αυτό"; Είναι λίγος, υποστηρίζουν ο Κικίλιας, για τα μέτρα του πολιτικού διακυβεύματος της περιφέρειας Αττικής. Μπορεί και να έχουν δίκιο... Με όρους πολιτικού κατεστημένου είναι όντως λίγος· δεν έχει επιδείξει ακόμη τουλάχιστον καμία επίδοση στην διαφθορά, δεν έχει συμμετάσχει σε απάτες και το χειρότερο για το σάπιο πασοκτζίδικο πολιτικό κατέστημένο: τα παραπάνω ίσως να μην τα πράξει και στο μέλλον. Βεβαίως, τα εξαπτέρυγα λένε πως δεν διαθέτει και ισχυρό πολιτικό λόγο. Μα οι ανόητοι έχουν για αρχηγό του κομματός τους τον Γιωργάκη. Τον είδαν στην διακαναλική; Πιστεύουν πως ο Κικίλιας ή μάλλον ο οποιοσδήποτε θα ήταν χειρότερός του; Έχουν για αρχηγό αυτό το "άλαλο και μπάλαλο" και τους φαίνεται λίγος ο Κικίλιας για περιφερειάρχης;
Αλλά ας δούμε και ποιος είναι απέναντι στον Κικίλια. Ακούσαμε σήμερα τον Σγουρό με τρεμάμενη φωνή να εκλιπαρεί για την ψήφο ακόμη και όσων τον ψήφισαν στον πρώτο γύρο προβάλλοντας το μεγάλο του έργο στην νομαρχία. Μου φάνηκε περίεργο... όχι το σχεδόν παράπονο μην δεν τον ψηφίσουν, αλλά η παντελής απουσία αναφοράς στην μεγαλύτερη πολιτική και όχι μόνο επιτυχία του Γιάννη Σγουρού: την άρση βαρών. Γιατί άραγε ο Σγουρός, ο ιθύνων νούς της επανάστασης στην ελληνική άρση βαρών, ο μεγάλος παράγοντας και οργανωτής όλης αυτής της προσπάθειας που απέφερε διακρίσεις για την χώρα και τόσα μετάλλια δεν θέλει να θυμάται το αγαπημένο του άθλημα; Είναι το έργο του στην νομαρχία σημαντικότερο από αυτό στην άρση βαρών;
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, σαν να θυμάμαι κάτι για μία αδελφή του Μπρους-Λή που κάτι έφερνε στον Ιακώβου και κάποια στιγμή μας πιάσανε, διασυρθήκαμε διεθνώς και τιμωρηθήκαμε και έτσι τελείωσε το παραμύθι του σπουδαίου παράγοντα; Ναι, ναι, τώρα μου έρχονται όλα... Άρα, ο Σγουρός θέλει να ξεχάσει... Δεν εξηγείτει αλλιώς. Ούτε λίγος Πύρρος κοντά του, τίποτε; Πού είναι οι χρυσές εποχές του σημιτισμού, τότε που ολόκληρη η άρση βαρών μετείχε στις προεκλογικές εκστρατείες του ΠΑΣΟΚ; Τότε που κατέβαιναν σε κάθε συγκέντρωση ακόμη και του πασοκτζή δημάρχου στην Νίκαια, του Τράπαλη; Πού τους καταχώνιασαν το Μέγκα και το ΠΑΣΟΚ; Μάλλον θα τους έχει απαγορευθεί και η κυκλοφορία αυτές τις μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: