ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.11.10

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

Ενα πρώτο συμπέρασμα είναι ότι οι πατριωτικές φωνές πληθαίνουν και ας έχουν βαλθεί κάποιοι να τις σωπάσουν.
Χωρίς καμία βοήθεια "μιντιακή" ή χορηγών όλα τα κόμματα που εξέφρασαν μια πατριωτική άποψη βγήκαν κερδισμένα και δείχνουν έτοιμα να διαχειριστούν καταστάσεις.
Απο δω και πέρα εναπόκειται στους αρχηγούς τους κρατώντας την ιδεολογική τους ταυτότητα να κάνουν τις θέσεις τους γνωστές αλλά και να αφήσουν στην άκρη γραφικότητες αγωνιζόμενοι για τα δίκαια του ελληνισμού.
Οσο αφορά το Καρατζαφερο-κόμμα είναι αργά για δάκρυα.....
Ουτε οι δηλώσεις του προέδρου,αλλά και ούτε οι περιφερόμενοι υποψήφιοι του μπορούν να πείσουν πως το κόμμα δεν έχει μετατραπεί σε αυτό που εμείς φωνάζουμε απο καιρό.
Ιδιοκτησία και τσόντα της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ.
Η υπερψήφιση του μνημονίου ήταν το ένα έγκλημα του Καρατζαφέρη.
Το δεύτερο ήταν αυτό που μάλλον αργά θυμήθηκε ο Γεωργιάδης όταν είδε τα ποσοστά του και την πτώση του ΛΑΟΣ σε όλη την Ελλάδα αλλά κυρίως την άνοδο του ΚΚΕ αναφώνησε "πως αν θέλετε να μας κυβερνούν οι μπολσεβίκοι συνεχίστε".
Και αυτό είναι μια αλήθεια αφού με την στάση του ο ΛΑΟΣ και μάλιστα την στιγμή που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε υπολογίσιμη δύναμη προτίμησε τους "πολιτικούς ελιγμούς" αντί της θαρραλέας,συγκρουσιακής και πατριωτικής στάσης.
Και μπορεί να μην έβαλε μυαλό αλλά αυτό για το οποίο κατηγόρησε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ακριβώς για το ίδιο πράγμα είναι συνυπεύθυνος πλεον και ο ΛΑΟΣ.
Οτι παρέδωσε τους αγώνες,την δικαιολογημένη οργή και απογοήτευση των Ελλήνων βορά στα ορφανά του Στάλιν και τις συνιστώσες των κουκουλοφόρων.
Το ΛΑΟΣ έπραξε ότι διαχρονικά λάθος έκαναν τα "αστικά κόμματα" όπως ό ίδιος αναφέρει επιτρέποντας σε συμμορίες και διεθνιστές να περάσουν την άποψη τους σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
Σε αυτό κυρίως ευθύνεται η ΝΔ αλλά την δεδομένη στιγμή με την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο ΛΑΟΣ ήταν αυτός που έπρεπε αντί να συνδιαλέγεται με τους κλέφτες και τα λαμόγια...αντί να ζητά οικουμενικές με τους προδότες και τις οικογένειες...Να σηκώσει το γάντι και να αναλάβει να δώσει αξιόπιστη πρόταση που να έρχεται σε κάθετη αντίθεση με τον δικομματισμό.
Να αναλάβει να στηρίξει στη πράξη και όχι στα λόγια τους Έλληνες και όχι να τους βαφτίζει κομμουνιστές και πράκτορες δια στόματος προέδρου του όταν είχαν συγκεντρωθεί εξω απο το κοινοβούλιο και ζητούσαν να φύγουν οι κλέφτες.
Το λάθος είναι δικό σας κ.Γεωργιάδη και λιγότερο της ΝΔ καθώς υποτίθεται ότι εσεις είστε το καινούργιο...Αυτό που θέλει να ξυπνήσει την αγωνιστικότητα και το φιλότιμο του Ελληνα.
Αντ αυτού εσείς αγνοήσατε την αγωνιστικότητα συμμαχώντας με το "δημοκρατικό" κατεστημένο.Κρυφτήκατε πίσω απο τις κοινοβουλευτικές τεμενάδες και θίξατε το φιλότιμο με το να αρνηθείτε να εναντιωθείτε στο σύστημα προτάσσοντας τον Ελληνικό πατριωτισμό και όχι τα εφευρήματα του "παρεμβατισμού" που δεν είναι τίποτα άλλο απο λόγια που εξυπηρετούν τις προσωπικές προεδρικές φιλοδοξίες.
Και η προειδοποίηση δόθηκε τόσο απο τον ελληνικό λαό αλλά κυρίως δόθηκε απο τους πολιτικούς σας αντιπάλους που όλα δείχνουν ότι προετοιμάζουν την επόμενη δεκαετία...Την επόμενη προσκυνημένη φουρνιά πολιτικάντιδων που ο πρόεδρος σας δεν έχει κατα τα φαινόμενα κανένα πρόβλημα "συνεννόησης".
Η δήλωση Δημαρά "ότι συνεχίζουμε" και η δήλωση παραίτησης απο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την 1η Ιανουαρίου οδηγεί στο συμπέρασμα πιθανής δημιουργίας νέου κόμματος αριστερά του ΠΑΣΟΚ ως "μπαμπούλας" του ΓΑΠ.
Απο την άλλη η δημιουργία κόμματος απο την Ντόρα στις 21 Νοεμβρίου τοποθετεί στον πολιτικό χάρτη ένα δεκανίκι του δικομματισμού που είναι σχεδόν σίγουρο πως όταν καεί το χαρτί που λέγεται ΓΑΠ θα κληθεί να "σώσει" την χώρα έστω και ως εταίρος σε κυβέρνηση συνεργασίας αφού είναι πασίγνωστο ότι έχει αρκετές "αδυναμίες" στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Ομως και η πανηγυρική εκλογή του γιού της στο Καρπενήσι ως δημάρχου προετοιμάζει το έδαφος για πολιτική καριέρα που με το πλήρωμα του χρόνου αν δεν αναχαιτιστεί θα οδηγήσει την χώρα αλλά και κομμάτι του πατριωτικού χώρου που βρίσκεται τωρα εγκλωβισμένο στην ΝΔ στην αγκαλιά για μια ακόμα φορά του φιλελευθερισμού,του ενδοτισμού και του "διαλόγου" τον οποίο πρώτος απο όλους πρεσβεύει ο γνωστός πολιτικός σαλτιμπάγκος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χα χαχαχαχαχαχαχαχα !!! Καλόοοοο! Το άλλο με τον Τοτό (πάγκαλο) το ξέρεις!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, δεν σας κάνει εντύπωση που όλοι όσοι γνωρίζουμε γύρω μας ψήφισαν Δημαρά και όμως ... ήλθε τρίτος; Δεν σας κάνει εντύπωση που όσοι ψάχναμε τους σάκκους με τα πεταμένα ψηφοδέλτια δεν υπήρχε πουθενά ψηφοδέλτιο Δημαρά και όμως ήλθε τρίτος ; δεν σας κάνει εντύπωση που οι δημοσκοπήσεις μέχρι την Παρασκευή έβγαζαν (και στα δημοσιογραφικά γραφεία το ξέραμε) σήτθος με στήθος τους Σγουρό Δημαρά (μετά τον πόλεμο κατά Δημαρά) και όμως το Σάββατο το βράδυ εταιρία δημοσκοπήσεων έδινε τα αποτελέσματα της Κυριακής ; Δεν σας βαζει σε σκέψεις ότι το σύστημα δεν ήθελε με τίποτα Δημαρά γιατί τον ήθελαν οι πολίτες και δεν ήταν "δικός" τους στρατιωτάκος ; Πώς ο Κικίλιας από πατωμένος πήγε δεύτερος , όση συσπείρωση κι αν είχε η ΝΔ ; χμ... κάτι δεν πάει καλά ...