ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.10

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΚΟΥΖΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ
Να που οδηγούν τα ψέμματα της κυβέρνησης και του υπουργού εξωτερικών. Ας πάει τώρα να διαπραγματευθεί με την τρόϊκα ο ιός της Μαργαρίτας.
FM meets German counterpart
BERLIN - Foreign Minister Dimitris Droutsas met here on Tuesday with his German counterpart Guido Westerwelle who provided political support for the Greek government's effort to handle the crisis.
Speaking during a joint press conference that followed the two ministers' meeting and a working lunch, Westerwelle stressed that the "determination and the discipline with which the Greek government is promoting structural reforms" is appreciated.
Westerwelle considered the reforms "necessary, as is also shown by the recently publicised fiscal data, but in any case we hail the fact that the reforms of the Greek government are bold θαρραλέος and substantive ουσιαστικοι and that evidently the Greek citizens also desire them."ANA-MPA
At this point, the German minister also referred to the local government elections in Greece, assessing that "they confirmed that the Greek people are also convinced on the necessity of these reforms. We hail this fact, which constitutes our concern and interest as well and we are pleased that in the rest of Europe as well we see similar tough, but necessary decisions being taken," Westerwelle added.
(ANA-MPA/G. Pappas)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε η ντροπή των παπούδων μας......
Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα....
Έχουμε χάσει όλα τα ασφαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα,
έχουμε χάσει κάθε ίχνος εργασιακής αξιοπρέπειας...
Η εθνική συλλογή σύμβαση καταργείται.
Η σύνταξη καταργείται.
Τα επιδόματα καταργούνται....
Η εθνική συλλογική σύμβαση βάφτηκε με ιδρώτα και αίμα για να μπορεί να εξασφαλίζει ακόμα και στον ανειδίκευτο εργάτη ένα δεδομένο μισθό.....
και καταργείται !!!!
και δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ,να αντιδράσει , να φωνάξει να πολεμήσει.....

Δεν υπάρχει ένα συνδικάτο, σωματείο , ένας οποιοσδήποτε να αντιδράσει να πει
"ΩΣ ΕΔΩ !!!
Θα σταματήσω να σας ανέχομαι...."
Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα περάσει και αυτό χωρίς καμμία αντίδραση....
Δε μπορώ να πιστέψω ότι δε θυμώσαμε ούτε με αυτό !!!!!!!

Δε μπορώ να πιστέψω ότι δε μας ξύπνησε ούτε αυτό !!!!!!!

Θεατές στο βιασμό της ζωής μας , στην κατάργηση κάθε θεμελιώδους εργασιακού και ασφαλιστικού μας δικαιώματος, να ξεχνιόμαστε στα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια που σε λίγο θα ανάψουν.....αποχαυνωμένοι, λοβοτομημένοι....

Μας μετέτρεψαν με κάθε είδους προπαγάνδα σε άβουλα βόδια που σέρνουμε μουγγρίζοντας από πόνο το ζυγό μας , χωρίς να κλωτσάμε....

Δε μπορώ να το πιστέψω....
Περιμένω ένα σύνθημα να μας σηκώσει, να μας ξυπνήσει από το λήθαργο...μάταια...

Το μόνο που ακούω είναι το κλάμμα των παππούδων μας απ΄τον Παράδεισο....
Ντρέπομαι, πονάω,απορώ , υποφέρω , εξοργίζομαι , θυμώνω .
ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;;;;;;;;;;
Αναρτήθηκε από ΙΣΟΝΟΜΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Είναι και... μαρτυριάρηδες!

Τα «φαιοειδή» της ακροδεξιάς είναι χρήσιμα. Στο αστικό πολιτικό σύστημα, εννοείται. Γι' αυτό, άλλωστε, κατασκευάζονται, συντηρούνται και ανάλογα με τις περιστάσεις αξιοποιούνται από την αστική τάξη, που τους γεννά.

Τα «φαιοειδή» είναι χρήσιμα στους κεφαλαιοκράτες διότι, εκτός των άλλων, αναλαμβάνουν να πουν και - σε τραγικές για την ιστορία της ανθρωπότητας περιόδους - αναλαμβάνουν να κάνουν, όλα όσα οι υπόλοιποι πολιτικοί εκπρόσωποι της αστικής τάξης δεν μπορούν, ούτε να πουν ούτε να κάνουν.

*

Ο Γεωργιάδης του ΛΑ.Ο.Σ., λοιπόν, εξέφρασε προχτές (στο «Αλτερ») κάποιες από τις ενδόμυχες σκέψεις που έχουν αρχίσει να κυοφορούνται στα μαγειρεία της άρχουσας τάξης.

Σύμφωνα με τον υπασπιστή του Καρατζαφέρη, ο αστικός πολιτικός κόσμος, από την «ευρωπαϊκή Αριστερά» μέχρι την «ευρωπαϊκή ακροδεξιά», όλοι αυτοί που πιστεύουν στην ΕΕ, όπως ο ίδιος το προσδιόρισε, πρέπει να συμπήξει μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», άμα τε και «οικουμενική». Και τούτο γιατί, κατά τα λεγόμενά του, μόνο ένα τέτοιο σχήμα, με αλληλοβοηθούμενες μεταξύ τους όλες τις αστικές πολιτικές δυνάμεις, θα μπορέσει να διαχειριστεί την καπιταλιστική κρίση στην Ελλάδα προς όφελος του αστικού συστήματος και να αποτρέψει την κατάρρευση του αστικού καθεστώτος.

Αν δεν συμβεί αυτό, όπως με έκδηλη τρομάρα προέβλεψε ο Γεωργιάδης, το ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές δεν θα πάρει 14% όπως πήρε στην Αθήνα, αλλά 34% και 54%, όπως είπε, ο λαός θα πάει με τους κομμουνιστές και τότε - κατέληξε τσιρίζοντας και αφρίζοντας - θα μας κυβερνήσουν οι Μπολσεβίκοι.

***

Να επομένως, που οι «λαγοί» του ΛΑ.Ο.Σ., εκτός από χρήσιμοι για τους πλουτοκράτες είναι και «ωφέλιμοι» σε όλους τους υπόλοιπους κατά τούτο και μόνο:

Είναι και... μαρτυριάρηδες!

Ο συγκεκριμένος, δε, μέσα στον κυνισμό του με τον οποίο έθεσε τις διαχωριστικές πολιτικές γραμμές στην ελληνική κοινωνία

(εμείς όλοι μαζί από τη μια μεριά - το ΚΚΕ από την άλλη είναι το σχήμα, το οποίο άλλωστε σε μικρογραφία «δουλεύεται» στην Ικαρία),

ουσιαστικά τι κατάφερε; Να αποκαλύψει (μέχρι βαθμού... προδοσίας) τους εφιάλτες από τους οποίους ταλαιπωρείται το σύστημα που υπηρετεί.

*

Το σημαντικό, βέβαια, δεν είναι ότι το καρατζαφυρεράκι ξεδίπλωσε το όραμά του για την από κοινού συστράτευση του αστικού πολιτικού κατεστημένου, προς απόκρουσιν του... μπολσεβικισμού.

Το σημαντικό είναι ότι κανένας από τους εκπροσώπους των κομμάτων του (υπόλοιπου) αστικού τόξου, που παραβρίσκονταν στη συζήτηση, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να διαχωρίσει με κάποια ιδιαίτερη μαχητικότητα τη θέση του έναντι της «πρότασης» του ΛΑ.Ο.Σ. Πολύ δε περισσότερο να εκφράσει αντιρρήσεις και να πάρει αποστάσεις από το «σκεπτικό» του ΛΑ.Ο.Σ., όσον αφορά την «πολιτική γεωγραφία» μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

Τούτο, μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, ο Νίκος Σοφιανός, τους προκάλεσε, σημειώνοντας αυτό το «όλοι σας (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. κ.λπ.) - και μόνοι μας (ΚΚΕ)» του Γεωργιάδη, και προκαλώντας την αμήχανη και «ηχηρή» σιωπή τους...

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η κατάντια του Ελληνάρα!

* Είσαι στην ανέχεια εδώ και χρόνια
* Φωνάζεις ότι οι πολιτικοί σου φάγανε τα λεφτά
* «Κόβεις το χέρι σου» κάθε φορά και λες δεν θα τους ξαναψηφίσω
* Λες κάθε τρεις και λίγο, μια «χούντα» μας χρειάζεται
* Έχεις σιχαθεί, στα λόγια, το πολιτικό σύστημα και βάλλεις κάθε μέρα εναντίον του
* Φωνάζεις για την μειωμένη σύνταξη
* Φωνάζεις για τους κομμένους μισθούς και τα δώρα
* Τρέμεις κάθε μέρα, μην ακρίβυναν τα τρόφιμα στο σούπερ – μάρκετ.
* Ισχυρίζεσαι συνεχώς, ότι ζεις σε ένα αναξιοκρατικό κράτος
* Οι βολεμένοι σου τρώνε τη θέση --->>>
* Πιστεύεις ότι η γενιά της Μεταπολίτευσης σε κατέστρεψε
* Φοβάσαι για το αύριο
* Ζητάς να αλλάξουν όλα
* Απαιτείς νέες ιδέες και νέες προτάσεις
* Και ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ
* Ε, τι να σε πω ρε Ελληνάρα…

Ανώνυμος είπε...

7 Λόγοι για Λευκό-Ακυρο στις εκλογές της Κυριακής
σε Αθήνα-Πειραιά-Θεσσαλονίκη-Αττικη και λοιπές Περιφέρειες ή όπου παίζεται το γνωστό ματσάκι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ:

1. Διότι ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ και δεν εκχωρούμε, δια της ΑΠΟΧΗΣ, αυτό το δικαίωμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ!
2. Διότι η ΑΚΥΡΗ και η ΛΕΥΚΗ ψήφος, ΕΙΝΑΙ ψήφος!
3. Διότι οι Κακλαμάνης-Μιχαλολιάκος-Γκιουλέκας-Ψωμιάδης-Κικίλιας είναι Ο,ΤΙ χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί σε αυτές τις πόλεις και περιφέρειες. Ασήμαντοι ή ακόμη και επικίνδυνοι άνθρωποι για τον τόπο τους και για τις τοπικές κοινωνίες.
4. Διότι η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ψήφος στους προαναφερθέντες ΔΕΝ μπορεί να είναι κριτήριο επιλογής του ΑΛΛΟΥ
5. Διότι οι ΑΛΛΟΙ (Καμίνης-Μίχας-Μπουτάρης-Μπόλαρης- Σγουρός) είτε είναι εξίσου ασήμαντοι και επικίνδυνοι είτε δεν πείθουν για το αντίθετο.
6. Διότι και ο εκβιασμός "Ψηφίστε τους ή Πρόωρες" και οι κρωγμοί περί νέου "Βρόμικου '89" είναι ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ
7. Διότι είναι καλύτερα να αυτοκτονήσουμε πολιτικά παρά να ρίξουμε θετική ψήφο σε συνδυασμούς που στηρίζονται (και) από τους Φασίστες (στην Πελοπόννησο και στην Αττική)

Ανώνυμος είπε...

Ψήφος τιμωριτικη στους αρχοντες της κομματοκρατιας σημαινει ακριβως αυτο αποχη από την ψηφοφορια με ακυρωση του ψηφοδελτιου. Τα δευτοδιλληματα για τους ανεγκεφαλους οχι για εμας.
Επι τελους δεν χουμε τιποτα αλλο να χάσουμε