ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.10.11

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ “ΚΟΚΟΡΑ” ΣΤΙΣ “ΚΟΤΕΣ” ΤΗΣ Κ.Ο ΠΑΣΟΚ....(ΣΥΝΘΗΜΑ: ΕΤΣΙ "ΠΗΔΑΕΙ" ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΤΟΥ Ο ΓΑΠ)

 

 =========================================

ΕΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ!


Με δυο ώρες και 15 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Η ομιλία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 4 και τελικά ξεκίνησε στις 6.15! Κανένας από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν...
είχε ενημερώσει τους βουλευτές που είχαν καθίσει στα έδρανα της αίθουσας Γερουσίας της Βουλής και περίμεναν επί ώρες τον πρωθυπουργό. Κατά τ΄άλλα; Ο Παπανδρέου τους έχει ταράξει στα "ΘΑ". "Θα κάνουμε", "θα δείξουμε", "θα προγραμματίσουμε". Το δούλεμα πάει σύννεφο και καμία σοβαρή είδηση από το στόμα του πρωθυπουργού δεν έχει βγει μέχρι τώρα... 
 
==========================================================================

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΚΟΥΡΗ-ALTER ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

ΓΙΑ ΤΑ 500 ΕΚ. ΠΟΥ ΦΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ
Ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά η ομιλία του πρωθυπουργού στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Ο πρωθυπουργός ζήτησε την στήριξη όλων των κομμάτων και των βουλευτών του. Το πιο εντυπωσιακό όμως ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε στον τηλεοπτικό Alter και την...
ιδιοκτησία του τονίζοντας πως "δεν είναι δυνατόν οι τράπεζες να δίνουν δάνεια σε κανάλι που χρωστάει 500 εκ. ευρώ και να μην χρηματοδοτούν τις μικρές επιχειρήσεις"! Λίγο πριν είχε υπογραμμίσει ότι "οφείλουμε να αντέξουμε στον πόλεμο για να κερδίσει η χώρα... οφείλουμε να δείξουμε ψυχραιμία και να υψώσουμε το ανάστημά μας», τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι δε λογοδοτούμε στους ψηφοφόρους, (άλα περηφρόνηση ο ΓΑΠΑΣ)..αλλά σε όλους τους Έλληνες και την ιστορία.

==========================================================================

ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΥΣΕΙΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΝ"
Απογοητευτικός στην ομιλία του στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου. Χωρίς πρόταση για διέξοδο από την κρίση, εισέπραξε ίσως τα λιγότερα χειροκροτήματα από τότε που κέρδισε τις εκλογές, εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά γενικόλογος, ασαφής και το... μόνο επιχείρημά του ήταν η παραμονή της χώρας στο Ευρώ. Ενδιαφέρουσα η αποστροφή του λόγου του για "στρατό αναλυτών που καταστροφολογούν στην πλάτη της Οικονομίας".Ήταν πολύ προσεκτικός στη διαχείριση του κουρέματος του χρέους και έδειξε ότι δεν έχει καμία σοβαρή πληροφόρηση για την τελική απόφαση που θα εισηγηθούν οι Γερμανοί και θα "κλειδώσει" στη Σύνοδο Κορυφής. 

πληροφορίες από το fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: