ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.10.11

Κάλεσαν ανοικτά την Ελληνική κοινωνία σε εμφύλιο...!


Γράφει ο Reporto
Πρόκειται για μια απροκάλυπτη πρωτοβουλία κουκουλοφορίας και εκφασισμού. Και όμως… ΜΜΕ και πολιτικοί αναλυτές του μισθολογίου, επιχειρούν να υποβαθμίσουν αυτό το γεγονός, σε απλή ενδοπασοκική δελφινομαχία.
Τα τρία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που αποτελούν σάρκα από τη σάρκα ενός πολιτικού σχηματισμού που επί της ουσίας έχει ήδη καταλύσει το Σύνταγμα και έχει σύρει την Ελλάδα στην άβυσσο της πολιτικής εκτροπής, εκμεταλλευόμενα την ανοχή του πολιτικού συστήματος σ αυτό το επικίνδυνο ολίσθημα, τολμούν ένα ακόμη βήμα σ αυτόν τον ολέθριο κατήφορο.
Περνούν ανοικτά πλέον στην επίθεση και καλούν την Ελληνική κοινωνία, όχι μονάχα να στήσει τις χουντικής έμπνευσης ομάδες χειροκροτητών που να εξυμνούν το εθνοκτόνο και πατριδοεκφυλιστικό έργο τους, αλλά – και αυτό είναι το εφιαλτικότερο, που μόνο διεστραμμένα μυαλά...
θα το αποτολμούσαν – καλούν ανοικτά και απροκάλυπτα την Ελληνική κοινωνία, να δημιουργήσει τάγματα εφόδου στρεφόμενη ουσιαστικά απέναντι στο ίδιο της τον εαυτό, προκειμένου να επιβληθεί ντε φάκτο μια ομερτά σιωπής και κοινωνικής «συναίνεσης» στο εγκληματικό τους έργο.
Την καλούν να μην τα περιμένει όλα από την αστυνομία και τους εισαγγελείς, αλλά να αναλάβει δράση…
Την καλούν να αναπτύξει κοινωνική αυτενέργεια ικανή να υπερβεί την αυτενέργεια των αστυνομικών και των εισαγγελικών αρχών…
Την καλούν να γίνει τιμωρός κάθε εξεγερμένου, κάθε απελπισμένου, κάθε δυστυχισμένου συμπολίτη μας που αποφασίζει να εξεγερθεί πολιτικά απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται…
Την καλούν εν πολλοίς να στηρίξει το «πατριδοσωτήριο» έργο του φονικού παρακράτους που στήνουν και βάφουν στο αίμα την καθημερινότητά μας…
Την καλούν να υπερασπιστεί τον εαυτό της απέναντι στον ίδιο της τον εαυτό…
Την καλούν να νομιμοποιήσει τον εκφασισμό του κράτους εντάσσοντας τον εαυτό της στα φασιστικά τάγματα εφόδου του παρακράτους για να στηρίξει την αδίστακτη εξουσία τους…
Την καλούν να νομιμοποιήσει τον αυταρχισμό μετατρέποντας τον εαυτό της σε πιόνι του και σε τυφλό όργανο της πολιτικής εξουσίας.
Και για να το πούμε ακόμη πιο απλά…
Το φασιστικό λιβελογράφημα της λαομίσητης τριάδας του πολιτικού και εθνικού δοσιλογισμού, καλεί ουσιαστικά την Ελληνική κοινωνία σε εμφύλιο πόλεμο. Και αυτό είναι ότι πιο κατάπτυστο, ότι πιο αρρωστημένο, ότι πιο άθλιο θα μπορούσε να «γεννήσει» το μυαλό αδίστακτων τυράννων που έχουν δώσει όρκο μίσους απέναντι σ αυτόν το λαό.
Ιδού το σχετικό απόσπασμα από το φασιστικό κήρυγμα μίσους που ναρκοθετεί τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας:
«Μια κοινωνία που αγωνιά και αναζητεί δημιουργικές διεξόδους από την κρίση, προφανώς και δεν μπορεί να τα φορτώνει όλα στην αστυνομία και τους εισαγγελείς. Καμιά εισαγγελική ή αστυνομική ενέργεια δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κοινωνική αυτενέργεια. Η μία δραστηριότητα, άλλωστε, συμπληρώνει και στηρίζει την άλλη. Η μεν κοινωνία έχει υποχρέωση να υπερασπιστεί τον εαυτό της από κάθε επιβολή ιδεολογικών, κομματικών ή συντεχνιακών συμφερόντων, οι δε δημοκρατικά νομιμοποιημένες κρατικές λειτουργίες έχουν την υποχρέωση να ανταποκριθούν στο κοινωνικό αίτημα για την τήρηση της νομιμότητας. Δίχως τη στήριξη των πολιτών η λειτουργία του κράτους θα συκοφαντηθεί ως αυταρχική και, πάντως, θα έχει περιορισμένη αποδοτικότητα.» …
Ρωτάμε…
-Γιατί σιωπούν τα πολιτικά κόμματα μπροστά σε μια απροκάλυπτη έκκληση για φασιστική εκτροπή???
-Γιατί τα ΜΜΕ κάνουν «γαργάρα» αυτή την επικίνδυνη φασιστική πρόκληση???
-Γιατί οι εισαγγελείς δεν παρεμβαίνουν άμεσα προκειμένου να διατάξουν την άμεση σύλληψη των τριών και την παραδειγματική τους τιμωρία???
Μπροστά σ αυτή την επικίνδυνη εξέλιξη, η σαφέστατη διαπίστωση στο ψήφισμα της Α΄Πανελλαδικής συνδιάσκεψης του «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» αποκτά εξαιρετικά επείγουσα σημασία:
«Το Ελληνικό Σύνταγμα έχει ήδη καταλυθεί. Κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας, τόσο στη λήψη των πολιτικών αποφάσεων όσο και στην εφαρμογή τους στην καθημερινότητα του πολίτη, έχει καταστρατηγηθεί. Ένα αδίστακτο καθεστώς βίας και εκφασισμού στήνεται απ άκρου σ άκρο σε όλη τη χώρα.
Η χώρα διαμελίζεται, καντονοποιείται, ξεπουλιέται μαζί με το λαό της σε επενδυτικές εργολαβίες ευκαιρίας, για να στηθούν τα κολαστήρια της σύγχρονης κατοχικής Γκεστάπο σε ολόκληρη την επικράτεια…»
Και φυσικά εξ ίσου επίκαιρη και επείγουσα σημασία προσλαμβάνει και η σαφέστατη έκκληση του ψηφίσματος που ακολουθεί:
«Καλούμε… τη φυσική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, τα τιμήσουν τον όρκο που έδωσαν στο Σύνταγμα και στην πατρίδα.
Τους καλούμε να αμφισβητήσουν, ωα γνήσια τέκνα αυτού του λαού, τις όποιες εντολές θανάτου που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με τη μαχόμενη Ελληνική κοινωνία.
Τους καλούμε να συμπαραταχθούν ανοιχτά με το λαό, στον υψηλών ιδανικών αγώνα του, στον αγνό και ωραίο αγώνα για τη σωτηρία της πατρίδας, για την ανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας, για την αποτροπή τετελεσμένων που θα οδηγήσουν τον τόπο μας στον κατακερματισμό και σε ολέθριες εθνικές περιπέτειες.
Καλούμε τέλος… Την έκπτωτη κυβέρνηση να παραιτηθεί άμεσα και να οδηγηθεί ο τόπος σε πραγματικά ελεύθερες εκλογές με το πραγματικό ερώτημα της ανάκτησης της κυριαρχίας του και της αξιοπρέπειάς του.
Την καλούμε για τελευταία φορά να παραιτηθεί και να δικαστεί για τα εγκλήματά της σε βάρος του τόπου και ταυτόχρονα την προειδοποιούμε να μην τολμήσει να χρησιμοποιήσει και πάλι δολοφονικές δυνάμεις καταστολής και αίματος σε βάρος της μαχόμενης Ελληνικής κοινωνίας.
Προειδοποιούμε αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση ότι οι μέρες της είναι μετρημένες. Οφείλει να το συναισθανθεί.
Τα εγκλήματά της είναι πολλά και ατιμωτικά. Όποια μέσα και αν χρησιμοποιήσει, σύντομα η κοινωνία την οποία πρόδωσε θα την καθίσει στο σκαμνί, θα την κρίνει και θα την τιμωρήσει όπως αξίζει να τιμωρείται κάθε εφιάλτης σε βάρος της ίδιας του της πατρίδας.
Αυτή την ευθύνη την καλούμε να συναισθανθεί – έστω και αυτή την ύστατη ώρα - και να παραδώσει την εξουσία άμεσα, πριν οδηγήσει τον τόπο σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες. Πριν βάψει κι άλλο τα χέρια της με το αίμα αθώων συμπολιτών μας...»
Οι εισαγγελείς λοιπόν οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και η κοινωνία τις δικές της.
Στον εμφύλιο πόλεμο που τελικά προκαλούν με ευθύνη τους, η Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της οφείλει να είναι και ο αδιαμφισβήτητος νικητής αλλά και ο αμείλικτος τιμωρός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: