ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.11

ΑΠΟΡΙΑ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ?..... ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!! ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Ο λόγος για την κυβέρνηση Σωτηρίας!! 


Η κυβέρνηση αυτή θα έχει εντεταλμένο καθήκον να διεκπεραιώσει την αποτέφρωση της χώρας !! 

Θα είναι μια κυβέρνηση διεκπεραιωτών της θέλησης των κατακτητών και του Δ' ΡΑΙΧ της Μέρκελ!
Όποιοι και να είναι οι επικεφαλείς αυτής της κυβέρνησης δεν θα είναι τίποτε περισσότερο από διαχειριστές άνευ χαρτοφυλακίου οι οποίοι θα λειτουργούν ως ανδρείκελα των ανδρεικέλων βουλευτών ΝΔ & ΠΑΣΟΚ οι οποίοι θα στηρίζουν την θέληση των επικυρίαρχων μας!!!
Αυτή η κυβέρνηση των νέων ανδρεικέλων θα συμπεριφέρεται σαν μια «εταιρεία δολοφόνων» της διεθνούς ιμπεριαλιστικής μαφίας.
Και όμως αυτά τα ανδρείκελα κτήμα της διεθνούς μαφίας του χρήματος θα είναι σε μια  κυβέρνηση ΣΩΤΗΡΙΑΣ (στις μέρες έχει χαθεί και η σημασία των λέξεων) ΓΙΑΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ  τα «συμβόλαια θανάτου» που θα τους  ανατεθούν με την βοήθεια των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ αποβρασμάτων!!

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ !!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΟΥ  ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ...ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ!!!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ..ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: