ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.11

ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! ...ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ??

ΕΛΚ σε Σαμαρά: «ή συμμετέχεις στην κυβέρνηση ή σε διαγράφουμε»



Β.Π. AYTA EINAI! ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ!!
Σαφέστατο και κατηγορηματικό τελεσίγραφο έλαβε πριν λιγες ώρες σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από μέλος της ηγεσίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες η απειλή ήταν σαφής: Αν δεν συμφωνήσεις με την κυβέρνηση συνεργασίας θα διαγραφεί η Νέα Δημοκρατία από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.
Παράλληλα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στον κ. Σαμαρά τηλεφώνησε σήμερα και η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκέλα Μέρκελ προκειμένου να του καταστήσει σαφές ότι ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις και στην παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του Ευρώ.

Οπως λένε και παράγοντες στο επιτελείο του κ. Σαμαρά στη Λεωφόρο Συγγρού οι πιέσεις που ασκούνται στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας είναι ασφυκτικές για να αποδεχθεί το σχηματισμό της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας και να μην επιμείνει στην επίκληση επιμέρους προσκομμάτων από τη στιγμή μάλιστα που έχει επιτευχθεί το μείζον καθώς ο κ. Παπανδρέου έχει ήδη αποδεχθεί να αποσυρθεί από το πολιτικό προσκήνιο.
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: