ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.11.11

ΞΕΥΤΙΛΑ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ !! EUROGROUP: Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΕΚΤΑΜΙΕΥΕΙ ΤΗΝ 6Η ΔΟΣΗ, ΛΕΝΕ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΚΑΙ ΡΕΝ

ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.ΕΧΟΥME ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ
Την έγγραφη δέσμευση της νέας κυβέρνησης, εντός της εβδομάδος, εφόσον και μόλις συσταθεί, αλλά και των πολιτικών δυνάμεων που τη στηρίζουν, ότι θα υλοποιήσουν τις αποφάσεις της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, ζήτησε σήμερα το Συμβούλιο Eurogroup, προκειμένου να εκταμιευθεί η έκτη δόση των δανείων προς την Ελλάδα και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη σύνταξη του νέου προγράμματος.
Αυτό δήλωσαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν σήμερα στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο Επίτροπος οικονομικών Όλι Ρεν, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Eurogroup.

O Ζ. Γιούνκερ επέμεινε στην ανάγκη διακομματικής υποστήριξης σε όλες τις πτυχές του δεύτερου προγράμματος, οι οποίες θα πρέπει να αποτυπωθούν εγγράφως «Καλούμε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να αναλάβουν τις ευθύνες τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τους δύο Ευρωπαίους αξιωματούχους το μοντέλο που θα ακολουθηθεί είναι αυτό της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας, όπου τα κόμματα της αντιπολίτευσης υποστήριξαν το πρόγραμμα της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Ερωτηθείς ο Επίτροπος Ρεν αν η απαίτηση για έγγραφη δέσμευση, συνιστά παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, απάντησε ότι το ίδιο συνέβη στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία, χωρίς αυτό να θεωρηθεί παρέμβαση στα εσωτερικά αυτών των χωρών.
Η θετική απόφαση που ελήφθη στις 21 Οκτωβρίου σχετικά με την έκτη δόση δεν έχει εγκαταλειφθεί, ανέφερε ο Ζ. Γιούνκερ, τονίζοντας ότι η απόφαση αυτή παραμένει σε ισχύ και η εκταμίευση θα πραγματοποιηθεί, υπό την προϋπόθεση ότι θα γίνουν αποδεκτοί όλοι οι όροι που περιλαμβάνονται στο δεύτερο πρόγραμμα.
Ο Πρόεδρος του Γιουρογκρουπ διευκρίνισε, επίσης, ότι η επικύρωση για την εκταμίευση της έκτης δόσης μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τέλος, ο Επίτροπος Ρεν σημείωσε, ότι η μονομερής εξαγγελία για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με τη συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου αποτελεί πλήγμα για την αξιοπιστία της χώρας, η οποία πρέπει να αποκατασταθεί.
 
ΠΡΕΖΑ TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: