ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.3.12

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

eggrafo pagalou

Προκλητικός για ακόμη μια φορά ο  Πάγκαλος



Σε μια παράξενη υπόθεση, επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, εμπλέκεται το όνομα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλου. Συμφώνα με δημοσίευμα εφημερίδας, πρόκειται για την υπόθεση της νομικά αμφισβητούμενης επένδυσης «Αττικός Ήλιος» στην περιοχή των Καλυβίων.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει φέρει σε δικαστική αντιπαράθεση τον δήμαρχο της περιοχής με τον μεγαλοξενοδόχο και επιστήθιο φίλο του κ. Πάγκαλου, κ. Μαντωνανάκη. Ο επιχειρηματίας κ. Μαντωνανάκης διεκδικεί, μέσω των υψηλών γνωριμιών που διαθέτει…, ένα μεγάλο κομμάτι δημόσιας παραλιακής έκτασης, αυτή της Κιτέτζας, ενώ ο δήμος και η ΕΤΑΔ αντιδρούν έντονα με το πρόσχημα ότι η περιοχή ανήκει σε όλους τους πολίτες.

Συμφώνα λοιπόν με πληροφορίες, στις 9 Φεβρουαρίου του 2012, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με το υπ’ αριθμόν 277 έγγραφο προς το διοικητικό συμβούλιο της ΕΤΑΔ Α.Ε (πρώην Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων) με έναν πρωτοφανές τρόπο, απαιτεί να απέχει η διοίκηση από δικαστικές ενέργειες κατά της εταιρείας του κ. Μαντωνανάκη, με την επωνυμία «Αττικός Ήλιος» δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι υποκαθιστά κάθε έννοια και βαθμίδα δικαιοσύνης αλλά και νομικής παρέμβασης της κρατικού ενδιαφέροντος εταιρείας.

Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε, πως η ΕΤΑΔ διατηρεί στο ακέραιο το δικαίωμα της να καταθέσει αγωγές ακύρωσης κατά διαιτητικών αποφάσεων υπέρ της «Αττικός Ήλιος».

Στη συνέχεια ο κ. Πάγκαλος, δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο… φτάνει στο ακραίο σημείο, κάνοντας πολλούς να νομίζουν ότι η υπόθεση αφορά τον ίδιο… να απειλεί με διώξεις!

Στο έγγραφο-ντοκουμέντο, το οποίο σας παρουσιάζουμε μέσα από το vimaonline.gr, ο κ. Πάγκαλος φαίνεται να λειτουργεί σα νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας συμφερόντων του φίλου του επιχειρηματία και επικαλούμενος το εθνικό συμφέρον, απειλεί με ποινικές και αστικές ευθύνες που θα προκύψουν εάν τα μέλη της ΕΤΑΔ δεν εφαρμόσουν την απόφασή του... Ζητά επίσης από την εταιρεία να πράξει τα νόμιμα και μάλιστα άμεσα, σα να λέμε με τη διαδικασία του… κατ’ επείγοντος!

Από το ρεπορτάζ του συνάδελφου, Δημήτρη Μαρκόπουλου για λογαριασμό της εφημερίδας, προκύπτει πως ο. κ Μαντωνανάκης έχει επισκεφτεί τα αρμόδια υπουργεία και επικαλούμενος τη συγκεκριμένη απόφαση, προσπαθεί να πιέσει με κάθε τρόπο να διευθετηθεί το θέμα, ζητώντας την άμεση εφαρμογή της.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σταθούμε ιδιαίτερα στην καταγγελία του δημάρχου Σαρωνικού, ο οποίος δήλωσε ότι εξαιτίας αυτής της υπόθεσης, η οικογένεια Μαντωνανάκη αλλά και συνοδοιπόροι του κ. Πάγκαλου, τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.

«Στόχος του είναι να με εξοντώσουν σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχει ξεκάθαρα περιθώριο δικαστικής διεκδίκησης κατά της συγκεκριμένης επένδυσης που αλλοιώνει τον χαρακτήρα της περιοχής μας και που δεν αφήνει τους πολίτες να χαρούν ελεύθερα τις παραλίες. Περιθώρια τόσο για τον δήμο μας όσο και για την ΕΤΑΔ Α.Ε. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν τί εξυπηρετεί αυτή η απόφαση της Αντιπροεδρίας».

 Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του Αντιπρόεδρου της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου να απολαμβάνει το μπάνιο του στο Grand Resort Lagonisi  κάτω από τον... Αττικό Ήλιο.









Δεν υπάρχουν σχόλια: