ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.3.12

(video) Ξεκινά η προεκλογική περίοδος. Οι μέρες σας είναι μετρημένες!


Το κίνημα 11.000.000 οργισμένων Ελλήνων με μια γνώμη έκαστος, είναι πλέον οργανωμένο και δομημένο γύρω από κεντρικές ιδέες οι οποίες περιγράφονται στο videoclip.
Στεκούμενο στο μεταίχμιο μιας εποχής αυτό το video γεμάτο  φρέσκα λόγια και αναφορές στο παρελθόν αγγίζει τη ψυχή  και δηλώνει με σαφήνεια ότι οι μέρες του παρόντος σκηνικού είναι μετρημένες.
Ιδεολογικά η Αριστερά και ο πατριωτισμός -όπως συμβαίνει σε περιόδους ξένης κατοχής και Δημοκρατικής ανωμαλίας- καθοδηγούν πλήρως την  Ελλάδα στο μέλλον παρά τα φαινόμενα στα ΜΜΕ! Τα παραδοσιακά ΜΜΕ οποία βρίσκονται σε απόλυτο κενό εδάφους καθώς να νέα Μέσα σαρώνουν τα πάντα.
Το ευχάριστο είναι ότι η ΕΕ και οι ντόπιοι ευρωπαϊστές  γίνονται δεκτοί ως οι κατεξοχήν δυνάμεις κατοχής και ανωμαλίας. Αυτό σημαίνει ότι ένας δυναμικός Ευρωσκεπτικισμός είναι εδώ  και -πέρα από τα όρια του ΚΚΕ  και της ακροδεξιάς που τον δυσφήμιζαν επί χρόνια- διαχέεται σε όλο το  φάσμα της πολιτικής.
Υπενθυμίζουμε απλώς ότι για αυτό τον Ευρωσκεπτικισμό τον Θετικό τον Δημιουργικό  που  τον είδαμε στην Δανία, στην Ιρλανδία, στην Τσεχία, στην Γαλλία, στην Ισλανδία, δουλέψαμε μεθοδικά εδώ και δυο χρόνια εξαπολύοντας μαζικά Ιδέες και Επιχειρήματα.

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε με την άδεια του μεγάλου δημιουργού Γιάννη Μαρκόπουλου ειδικά για την ομότιτλη εκπομπή της Λιάνας Κανέλλη στον Real fm «Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί» και δεν χορταίνω να το ακούω.
Συντελεστές του τραγουδιού είναι οι εξής:
Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος
Στίχοι: Γιώργος Σκούρτης
Προσαρμογή στίχων: Sexpyr
Προσαρμογή μουσικής: Διονύσης Χριστοδουλάτος @ CFN Studio
Ερμηνεία: Κωνσταντίνος Μάτσικας featuring Sexpyr.

 papaioannou

Δεν υπάρχουν σχόλια: