ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.12

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ: " Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ... ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ "..ΝΑ ΓΙΑΤΙ!!!


Γιατί άραγε γίνεται η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ; 

Η γυμνή αλήθεια ! ! ! !
Σύσκεψη σήμερα των 3 πολιτικών αρχηγών και όπως μας λένε είναι πολύ κρίσιμη για την οικονομία μας.

Και να τα παπαγαλάκια κάθε 10 λεπτά με έκτακτες συνδέσεις να μας λένε τα νέα από την σύσκεψη, και να πάλι γιατί δήθεν....

ο Βενιζέλος έβαλε βέτο και ξανά γιατί ο Σαμαράς δεν συμφώνησε με τον Κουβέλη. και, και, και.

Καλό το παραμύθι αλλά ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Αυτά είναι ιστοριούλες για μικρά παιδιά.
Και εξηγούμαι. Τα μέτρα είναι προαποφασισμένα και έχουν κλειδώσει. Τα εργασιακά πάλι που δήθεν δημιουργούν κόντρα με την τρόικα έχει συμφωνηθεί ότι δεν θα αλλάξουν, απλά θα το τραβήξουν λίγο καιρό ακόμα και μετά θα μας το παρουσιάσουν σαν επιτυχία της κυβέρνησης που διαπραγματεύτηκε δήθεν αποτελεσματικά και σκληρά με τους δανειστές μας.



Όσον αφορά στα εργασιακά "αγκάθια" αυτά δεν μπορούν να ισχύσουν γιατί αντίκεινται στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία . Τι διαπραγματεύονται λοιπόν με την τρόικα ; Πάντως όχι τα εργασιακά!
Απλά όλο αυτό είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδι της Κυβέρνησης.

Ας δούμε τώρα γιατί συσκέπτονται οι τρεις σωματοφύλακες ;
Ένα είναι το μεγάλο πρόβλημα τους , τι θα κάνουν οι κοινοβουλευτικές τους ομάδες στην ψηφοφορία για τα μέτρα. Μόνο αυτό τους ενδιαφέρει αυτή την στιγμή γιατί είναι καθοριστικός παράγοντας για την συνέχιση αυτής της κυβέρνησης.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Πόσοι είναι αυτοί που δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα 10 - 15 - 20 -25 ;

Μπορεί να δούμε και έκπληξη ;  Μην σας φανεί περίεργο αν δείτε να ψηφιστούν μόνο από 154 - 156 βουλευτές.


Βέβαια αν γίνει αυτό οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες με αλλαγή του πολιτικού χάρτη.
Το υπάρχον πολιτικό σύστημα όπως το ξέραμε έχει τελειώσει και όσοι δεν θέλουν να το παραδεχτούν εθελοτυφλούν. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό και η διάδοχη κατάσταση είναι σχεδόν έτοιμη.

Μην εκπλαγείτε αν δείτε να φτιάχνονται κόμματα με άτομα από διάφορες πολιτικές παρατάξεις όπως μην εκπλαγείτε αν δείτε να ξαναενώνονται όμοροι πολιτικοί σχηματισμοί αλλά και να διαλύονται κόμματα, τα λεγόμενα εξουσίας.


Βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν, γιατί δεν υπάρχει άλλη ανοχή σε αυτό το πολιτικό σύστημα, έτσι όπως το ξέραμε.
                           Κάθε εμπόδιο για καλό; 


zouzouni

Δεν υπάρχουν σχόλια: