ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.12

ΑΦΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..... "ΜΙΛΑΕΙ" ΓΙΑ "ΚΙΝΗΜΑ" Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ

«Κίνημα» στην Ιπποκράτους να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση




Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης


«Κίνημα» να αποχωρήσει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση βρίσκεται εν πλήρει διαμορφώσει στην Ιπποκράτους, με το θέμα να τείνει «να κόψει στα δυο» το κόμμα, που ούτως ή άλλως δοκιμάζεται σε πολλαπλά μέτωπα.

Μεταξύ των κορυφαίων στελεχών που υποστηρίζουν την μη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης, αλλά και ο –επανακάμψας(;)- Δημήτρης Ρέππας, καθώς και αρκετοί βουλευτές, ορισμένοι εκ των οποίων φαίνεται να έχουν καταλήξει πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα μέτρα.

Η συγκεκριμένη τάση εκτιμά πως το ΠΑΣΟΚ θα εξαφανιστεί αν παραμείνει στην κυβέρνηση, στηρίζοντας ως πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. «Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ξαναγυρίσει στη φυσική του θέση, αποστασιοποιούμενο από τις κυρίαρχες πολιτικές λιτότητας, διαφορετικά η δημοσκοπική του πτώση θα συνεχιστεί και πιθανότατα θα πάψει να υπάρχει» υποστηρίζουν, αν και φοβούνται πως η αποχώρηση του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση πιθανότατα θα οδηγήσει σε εκλογές. «Πρέπει δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης να αποτρέψουμε τον Σαμαρά να προσφύγει σε ένα εκλογικό αιφνιδιασμό» τονίζουν, με την αντίπαλη τάση, πάντως, της μεγαλύτερης συμμετοχής στην κυβέρνηση, με κομματικά στελέχη, (όπως π.χ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Φίλιππος Σαχινίδης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Χρ. Πρωτόπαπας κ. α.) να χαρακτηρίζει «αστεία» τα συγκεκριμένα επιχειρήματα.

Ο Πρόεδρος του κόμματος αποφεύγει να πάρει θέση επί του θέματος, ώστε ενόψει της ψήφισης των μέτρων, να μην πυροδοτήσει αντιπαράθεση μεταξύ των δυο πλευρών στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, όπως προκύπτει από τις τοποθετήσεις του, ερωτοτροπεί με την ιδέα της πιο αναβαθμισμένης συμμετοχής στην κυβέρνηση. «Το ΠΑΣΟΚ λειτουργεί ως εγγυητής μιας ολόκληρης στρατηγικής. Αν αυτή ολοκληρωθεί και αποδώσει, θα έχουμε αρχίσει να δικαιωνόμαστε» δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», για να προσθέσει: «Χωρίς το ΠΑΣΟΚ, δεν διασφαλίζεται ούτε η κυβερνητική σταθερότητα ούτε η ισορροπία του πολιτικού φάσματος».

Αν, πάντως, το ΠΑΣΟΚ συμμετάσχει -όπως όλα δείχνουν- με αναβαθμισμένη αντιπροσώπευση στη νέα κυβέρνηση, θα ζητήσει τουλάχιστον ένα ακόμα υπουργείο, ενώ μεταξύ των στελεχών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν είναι ο Γραμματέας της ΚΟ Γιάννης Μανιάτης, ο πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης, η εκπρόσωπος Τύπου Φώφη Γεννηματά, πιθανόν και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Οργή για το φλερτ με Σαμαρά

Στην Ιπποκράτους επικρατεί οργή για τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τη δήλωσή του «όλοι με τον Σαμαρά», καθώς θεωρούν ότι ομάδα (τέως) «πρωτοκλασάτων», που βρίσκονται σε αντιπαράθεση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, βλέπουν με πολύ καλό μάτι την προσπάθεια επαναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού από τον πρωθυπουργό και τη συμπαράταξη μαζί του.

Ο Κώστας Λαλιώτης

Στις συζητήσεις, πάντως, για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, συμμετέχει -και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά- και ο Κ. Λαλιώτης. Τι φέρεται να υποστηρίζει; Είτε το ΠΑΣΟΚ παραμείνει στην κυβέρνηση, είτε φύγει από αυτή («οπότε και θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αξιοπιστίας») το μέλλον είναι ιδιαίτερα δυσοίωνο. «Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» φέρεται να είναι η άποψή του….

http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: