ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.12

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! ..Απειλές για τον Ελληνισμό


...Κι’ όμως υπάρχουν δίπλα μας κάτι ψυχούλες, (καλύτερα να πω ΨΥΧΑΡΕΣ), που δεν τις υποψιάζεσαι.
Τον κοιτούσα καθώς μιλούσε σε μια παρέα. Τι λέει αυτός ρε παιδιά; ρωτάω. Κάτι για εθνικά θέματα, μου λένε. Καλά τώρα αυτά είναι της μόδας, λέω. Όλοι τώρα γίνανε πατριώτες! Εντούτοις  όμως στο πρόσωπό του είχε μία ηρεμία και μία σεμνότητα εντυπωσιακή. Φαινόταν σαν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων.
Και ξαφνικά πέφτει στα χέρια μου ένα φυλλάδιό του. Υπέγραφε: Υποναύαρχος Λ.Σ. από την Αλεξανδρούπολη. Δηλαδή ερχόταν από τη ...ζώνη του πυρός!!! Το φυλλάδιο ήταν γεμάτο ντοκουμέντα και αποκαλύψεις. Με στοιχεία, εγκυκλίους, γεγονότα. Όλα τεκμηριωμένα. Κι’ εγώ ...αποσβολωμένος. «Ξύπνησα» κι’ άρχισα να τον ακούω. Πρόσεχα τώρα το παραμικρό. Σε λίγο όμως έχασα τα λόγια του και μέτραγα το ύψος του, το θάρρος του, την εσωτερική του δύναμη! Είχα ψαρώσει σαν ένα μαθητούδι.
Ναι, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. Πρέπει να ξυπνήσουμε. Πρέπει να πάρουμε το φανάρι του Διογένη και να ψάχνουμε για τέτοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ και να ενωθούμε μαζί τους. Πρέπει να δούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ κατάματα. Την αλήθεια για όλα εκείνα που τ’ αφήναμε για τους άλλους ...τους δήθεν ειδικούς!!! Λέγαμε: "Αυτά είναι για τους πολιτικούς, εκείνα για τους στρατιωτικούς, τα άλλα για τους θεολόγους κ.ο.κ. Πως μπορώ εγώ τώρα ν’ ακούω ένα καλόγερο; Εγώ ζω μέσα στον κόσμο και το μυαλό μου είναι με τις δουλειές μου και με τις μηχανές μου". ...Δεν βλέπαμε τίποτα πέρα από τη μύτη μας.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Αιμορραγεί από τα δηλητηριώδη βέλη που δέχεται. Κάποια κέντρα εντός και εκτός Ελλάδος, μαζί με τους εγχώριους Εφιάλτες, συνωμοτούν για να διαλύσουν το Έθνος μας.
Σας παρακαλώ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ που σας στέλνω για να μάθετε πολλές αλήθειες. Ο συγγραφέας Ν. Παπανικολόπουλος μας καλεί: «Σήμερα εμείς οι Έλληνες, οι Ορθόδοξοι Έλληνες, οφείλουμε να ενεργήσουμε μετά από χρόνια και πάλι ως ...Έλληνες. Εφόδια: Ψυχή και Χριστός μας χρειάζεται! όπως έλεγε και ο Πατρο – Κοσμάς».
                                                                                     Νοιώθω για σε πατρίδα μου
                                                                                     στα σπλάχνα χαλασμό ...

         Αριστοτέλης Βαλαωρίτης
 Φιλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: