ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.12

Ένα χρόνο πριν… για να μην ξεχνιόμαστε




Το βράδυ της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2011 ολοκληρώνεται το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο χωρίς οριστική απόφαση για το ελληνικό ζήτημα. Η αγωνία για την έκβαση των διαπραγματεύσεων για το “κούρεμα” του χρέους και τη νέα, βελτιωμένη, δανειακή σύμβαση κορυφώνεται. Αποφασίζεται – πρωτοφανές για τα δεδομένα της Ε.Ε. – νέα σύγκληση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις 26 Οκτωβρίου 2011. Ο Παπανδρέου, μαζί με τον Βενιζέλο, έχουν σύσκεψη με Σαρκοζί, Μέρκελ, Μπαρόζο, Ρομπάι. Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι η σημαντική ανακούφιση της Ελλάδας στην εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους, διασφαλίζοντας παράλληλα την ομαλή λειτουργία του τραπεζικού συστήματος από την άποψη της ρευστότητας και της κεφαλαιακής επάρκειας καθώς και των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων.
Ο Παπανδρέου κάνει δηλώσεις στις οποίες υπογραμμίζει: «Στόχος μας ήταν και είναι, και σήμερα, να πετύχουμε ελάφρυνση του βάρους του χρέους του παρελθόντος, που βαραίνει τις πλάτες του Έλληνα πολίτη. Αυτό το βάρος, στις πλάτες κάθε Έλληνα πολίτη, είναι δυσβάσταχτο. Πρέπει να μειωθεί, για να ανασάνουμε. Και παράλληλα, προχωράμε σε μεγάλες μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν την Ελλάδα. Διαρθρωτικές αλλαγές, που αντιμετωπίζουν προβλήματα και νοοτροπίες δεκαετιών. Αλλαγές, που βέβαια, απαιτούν χρόνο για να αποδώσουν. Ξεκινήσαμε σήμερα το τελικό στάδιο μιας πολύ δύσκολης διαπραγμάτευσης. Διαπραγμάτευση, για μια συνολική απάντηση στην ευρύτερη κρίση, όχι απλά στο ελληνικό πρόβλημα, αλλά και στην ευρωπαϊκή κρίση…»
Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011 οι περισσότερες εφημερίδες αποτυπώνουν την αγωνία για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και κάποιες άλλες την προτίμησή τους στη δραχμή και στην απίστευτη δημαγωγία …
ΤΑ ΝΕΑ: «ΒΑΘΥ ΚΟΥΡΕΜΑ και παιχνίδι με τη φωτιά»
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΘΡΙΛΕΡ με Συνόδους κορυφής και Ευρωπαϊκά Συμβούλια»
ΑΥΡΙΑΝΗ: «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ η μόνη λύση για τη σωτηρία της χώρας – έγκλημα σε βάρος του λαού η λύση που “επιβάλλουν” οι Γερμανοί με το ΔΝΤ, με την οποία η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποικία και οι Έλληνες γίνονται δούλοι με μεροκάματα Βουλγαρίας»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – Την Τετάρτη ολοκληρώνεται η “αποστολή” του Γιώργου. Θρίλερ πιέσεων και εκβιασμών προς τις τράπεζες να δεχτούν (για να μη θεωρηθεί χρεοκοπία) “κούρεμα” ομολόγων άνω του 50% – Η Ελλάδα και επισήμως υπό ξένη επιτροπεία – με υπερεξουσίες ο Χορστ Ράιχενμπαχ που θα αποφασίζει για τα πάντα και θα διοικεί με τοποτηρητές σε όλα τα υπουργεία»
ΕΘΝΟΣ: «ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕΡΚΕΛ για κούρεμα – εποπτεία»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «ΚΟΥΡΕΜΑ ΕΦΙΑΛΤΗΣ – Τι σημαίνει η διαγραφή χρέους 50% που επιβάλλει η Μέρκελ – Βόμβα στα θεμέλια των ασφαλιστικών ταμείων, υπό κρατικοποίηση αρκετές τράπεζες, σε δίνη οι επιχειρήσεις»
Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, παρά την πολύμηνη εξαντλητική διαπραγμάτευση, υποστηρίζει:«ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, κούρεμα ομολόγων γύρω στο 50%, ερήμην Παπανδρέου – Βενιζέλου».
Ο Κώστας Σκανδαλίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στον Real FM, δηλώνει:
Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ:» Η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» λέει ότι Παπανδρέου και Βενιζέλος ήταν «κομπάρσοι στις Βρυξέλλες», αυτός είναι ο κύριος τίτλος της. Λέει δηλαδή αυτό που κατ’ ουσίαν λέμε ίσως πιο ευγενικά οι υπόλοιποι, ότι η Ευρώπη αποφασίζει για μας χωρίς εμάς».
Κ. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: «Έχω την ελπίδα ότι δεν θα είμαστε «κομπάρσοι» την Τετάρτη».
Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011, ενόψει του κρίσιμου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, αναζωπυρώνεται για ακόμη μία φορά στα μέσα ενημέρωσης η δημαγωγία περί υποταγμένων, προδοτών, εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, κηδεμονίας της Ελλάδας και επιτροπείας ξένων κ.ο.κ.
Δύο βίντεο δίνουν ανάγλυφα το “κλίμα” της εποχής:
α. Από την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου αναφορικά με τα συνθήματα στα γήπεδα:
β. Από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη:
Στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί νηνεμία καθώς όλοι αναμένουν το αποτέλεσμα της κρίσιμης συνόδου κορυφής.
Η Ν.Δ. εντωμεταξύ απορρίπτει κάθε πιθανότητα να ψηφίσει την νέα συμφωνία. Ο Γ. Μιχελάκης δηλώνει: «Εμείς –όπως τόνισε εδώ και πολύ καιρό στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς- «ναι» στο λάθος δεν πρόκειται να πούμε».
Ταυτόχρονα, υιοθετώντας την “σπέκουλα” περί εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, η Ν.Δ. σπεύδει να κηρύξει και άλλοn … “ανένδοτο” : «Εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στο πλαίσιο των συμφωνιών για την αντιμετώπιση του χρέους δεν συζητάμε, δεν δεχόμαστε».
Από τις εφημερίδες, ξεχωρίζει ο πρωτοσέλιδος τίτλος και το κύριο άρθρο της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”…
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Μεγάλο “κούρεμα” και 180 ψήφοι – κύρωση με αυξημένη πλειοψηφία μελετά η κυβέρνηση. Σε αντιπαράθεση κυβέρνηση και μέτοχοι τραπεζών».
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας έχει τίτλο “Ισχυρή κυβέρνηση” και γράφει: «Η σημερινή κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες αποστολές που απαιτούν συντονισμό, αποφασιστική διοίκηση και σχέδιο. Πολιτικά έχει σπαταλήσει και ξοδέψει το σύνολο σχεδόν του πολιτικού της κεφαλαίου με τις καθυστερήσεις, τις παλινωδίες και τις αστοχίες της. Η επόμενη ημέρα, μετά το «κούρεμα» και τις άλλες αποφάσεις, θα απαιτήσει μια ισχυρή κυβέρνηση τόσο από πολιτική όσο και τεχνοκρατική άποψη. Δεν μπορεί, συνεπώς, να συνεχισθεί με κανένα τρόπο η σημερινή διακυβέρνηση».
Άλλοι ενδεικτικοί τίτλοι:
ΑΥΡΙΑΝΗ: «ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ όποιος τολμήσει να ψηφίζει στη Βουλή τη νέα προδοτική συμφωνία που εκχωρεί σε ξένους την εθνική μας κυριαρχία – Φούνταρε συνειδητά την χώρα ο Γιωργάκης – Γρήγορα εκλογές»
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΧΑΟΣ αν δεν… Στο τραπέζι εκλογές 27 Νοεμβρίου ή 4 Δεκεμβρίου με “παιχνίδι” για τους 180 που απαιτούνται για τη νέα δανειακή σύμβαση στη Βουλή. “Μην τολμήσετε” να εμφανιστείτε στην παρέλαση», κοχλάζει η κοινωνία – μηνύματα οργής από παντού προς υπουργούς και κυβερνητικούς βουλευτές»
Ενώ «ΤΑ ΝΕΑ» αναδεικνύουν το παζάρι με τις τράπεζες: «ΚΟΥΡΕΜΑ 100 ΔΙΣ και στο βάθος κάλπη – Παζάρια με τις τράπεζες για να δεχτούν μεγάλες ζημιές»
Συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: