ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.12

ΚΑΣΣΗΣ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ !!! Επιδημία Καταψήφισης των ΜΕΤΡΩΝ στο ΠΑΣΟΚ από πρώην Μνημονιακούς

Την απόφασή του να μην ψηφίσει τα μέτρα που έρχονται επιβεβαίωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων κ. Μιχάλης Κασσής σε ραδιοφωνική συνέντευξή του «Στο Κόκκινο 105,5».

Ο κ. Κασσής επέμεινε στην απόφασή του, μία ημέρα έπειτα από τη διαγραφή Σταυρογιάννη από την ΝΔ και την ανεξαρτητοποίηση Μιχελογιαννάκη.


Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε:
«Δεν μπορεί να λέμε άλλα προεκλογικά... κι άλλα μετεκλογικά. Σ’ αυτό θα μείνω κι η στάση μου κατά κύριο λόγο είναι αρνητική όσον αφορά την ψήφιση των μέτρων με βασικό λόγο αυτόν. Πέραν του ότι, όπως σας είπα, τα μέτρα είναι άδικα κι ακουμπούν πάλι τους ίδιους, ανθρώπους, τις ίδιες κοινωνικές ομάδες, που υποφέρουν αυτή τη στιγμή πάρα πολύ».

Ο κ. Κασσής πρόσθεσε:
«Δεν πρόκειται να αλλάξω σε ό,τι έχει σχέση με τις σκέψεις μου πηγαίνοντας προς την ψήφιση, διότι θεωρώ ότι είναι πολύ άδικα τα μέτρα αυτά».


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: