ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.12

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...


... ΕΛΛΗΝΕΣ ...
 ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ???

Επιστολή διαμαρτυρίας στον βουλευτή Πιερίας Δημήτρη Χριστογιάννη έστειλε ένας πολύτεκνος, στην οποία χαρακτηρίζει «γενοκτονία» την απόφαση του….. βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να  ψηφίσει τα νέα μέτρα (για να σώσει την χώρα) .
Αναλυτικά η επιστολή:
«Κύριε βουλευτά,
στο διάλογο που ακολούθησε μετά την σημερινή διαμαρτυρία των πολυτέκνων, στην είσοδο του γραφείου σας, μας είπατε ότι θα ψηφίσετε όλα τα μέτρα ,τα οποία θα έρθουν σε ένα άρθρο για να σώσετε την χώρα.
Θα μας σφαγιάσετε κόβοντας τα επιδόματα των πολυτέκνων, καταργώντας το αφορολόγητο των παιδιών, καταργώντας τις φοροαπαλλαγές(φροντιστήρια ,ενοίκια κτλ),βάζοντας τα παιδιά μας ως τεκμήριο.
 Έτσι δεν σώζετε την χώρα αλλά την καταδικάζετε αφού προβαίνετε σε γενοκτονία.
 Ποιός θα κάνει έστω και ένα παιδί κύριε βουλευτά, όταν το παιδί γίνεται τεκμήριο; 
πως θα έχουμε συντάξεις όταν σε λίγα χρόνια θα γίνουμε χώρα γερόντων; 
Ποιός θα εργάζεται ώστε να πληρώνει εισφορές, να χρηματοδοτούνται τα ταμεία να πληρώνουν συντάξεις; 
Από που θα εισπράττει φόρους το κράτος όταν δεν θα υπάρχουν νέοι ,αλλά και όσοι υπάρχουν θα έχουν φύγει μετανάστες το εξωτερικό; 
ποιά καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά όταν αφαιρείται από την αγορά 13,5 δίς τα επόμενα δύο χρόνια;
Το ΝΑΙ που θα πείτε καταδικάζει την χώρα στη οριστική πτώχευση, και τον αφανισμό, η ιστορία κύριε βουλευτά γράφετε με ΟΧΙ, με αγώνες και όχι με πολιτική υποτέλειας…
Φτάνουν πια οι σωτήρες, χορτάσαμε από τους προηγούμενους που μας έσωσαν και μας ξαναέσωσαν…    εμείς οι πολίτες θα αγωνιστούμε να ανατρέψουμε τα ΝΑΙ σας, το χρωστάμε στα παιδιά μας……  τελικά την απάντηση σε όλους μας την δίνει ο μεγάλος Έλληνας συγγραφέας..
“Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες· αυτή ‘ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις;” Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Δημ.  Γάτας
πολύτεκνος
Κατερίνη 13/10/12»
http://www.fornews.gr/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να ψηφίσωμε Τσίπραν, να χεστούμε στο χρήμα! :-)