ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.12

Η ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΩΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ....

Αγριος εκβιασμός από Σαμαρά: Η ψηφίζετε ή με ρίχνετε
........ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ..... ΚΑΘΟΣΟΝ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΡΗΣΗ : "ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ.." ΟΠΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Ο ... ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΜΑΪΔΑΝΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ  ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΛΛΑΣ ..ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΩΝ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΩΝ..... ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .......
 =============================================

  Διάσταση ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης δίνει τελικά ο Αντώνης Σαμαράς στην ψήφιση του συνόλου των μέτρων καθώς τα καταθέτει ως ένα μόνο άρθρο, αναιρώντας παρασκηνιακή συμφωνία βάσει της οποίας τα εργασιακά θα αποτελούσαν άλλο άρθρο ή ακόμα και διαφορετικό νομοσχέδιο. Ο πρωθυπουργός βλέποντας τη δυσπιστία να επιστρέφει στους κύκλους των Βρυξελλών και τους ξένους ηγέτες πτοβληματισμένους επιλέγει το σπαρτιατικό ρητό ρητό "Ή ταν ή επί τας" και προχωρά στο επόμενο στάδιο.
Η κίνηση του Αντώνη Σαμαρά μπορεί να ερμηνευτεί και ως πολιτικός εκβιασμός απέναντι στους κυβερνητικούς εταίρους και ιδιαίτερα προς τον Φώτη Κουβέλη καθώς αυτός είχε δηλώσει ότι θα καταψηφίσει τα εργασιακά. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες πριν και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου καθώς η ΔΗΜΑΡ είτε θα ψηφίσει και θα αποδεκατιστεί είτε θα καταψηφίσει και θα βρεθεί εκτός κυβέρνησς, με ότι αυτά συνεπάγονται.
Το Μαξίμου "ντύνει" τώρα το νομοσχέδιο με το μανδύα της απειλής χρεοκοπίας και της μη-εκταμίευσης της δόσης, επιμένοντας σε πολιτική υψηλών τόνων και μακιαβελικών λύσεων ώστε να περιορίσει το πολιτικό κόστος και τις διαρροές.
Πολύ πιθανό θεωρείται να έχει συναινέσει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην επιλογή του Α. Σαμαρά, όπως αυτή φιατυπώθηκε από τον υπουργό Οικονομικών, αν και ανατρέπεται ο αρχικός σχεδιασμός.
Η νέα αυτή προσέγγιση αναμένεται να αποτελέσει καίριο crash test για ην κυβέρνηση από το οποίο είτε θα βγει ενδυναμωμένη είτε χωρίς τη ΔΗΜΑΡ και κάποιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Από την άλλη πλευρά μια προόχειρη αποτίμηση του πολιτικού κόστους για τη ΔΗΜΑΡ αν ο Φώτης Κουβέλης αποφαασίσει την ψήφιση του ενιαίου νομοσχεδίου οδηγεί σε τρομακτικά σενάρια απόλειας δημοσκοπικών ποσοστών και βουλευτών και αποδεκατισμού του κόμματος από στελέχη.
Στην κεντρική πολιτική σκηνή η απόφαση Σαμαρά δίνει το σαφές μήνυμα ότι αν οποιοδήποτε κόμμα εκ των ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ καταψηφίσει τα μέτρα θέτει εαυτόν εκτός κυβέρνησης, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ετσι σε δε΄τυερη φάση ο Αντώνης Σαμαράς οδηγείται σε αυτόνομη κυβέρνηση στην οποία αναγκαστηκά θα παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης ο Φώτης Κουβέλης και ο Ε. Βενιζέλος οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη για τυχόν εκλογές και απροσδόκειτες εξελίξεις...
Οι δηλώσεις Στουρνάρα
Ο κ. Στουρνάρας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην κατάθεση του πακέτου των μέτρων στη Βουλή τις επόμενες ημέρες και πως ο Π.Τσακλόγλου, πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, είναι εξουσιοδοτημένος να ενημερώσειο Euroworking Group πως η διαδικασία για τη θεσμοθέτησή τους προχωρά. 
Αναφερόμενος στις διαφωνίες της ΔΗΜΑΡ για τα εργασιακά, ο κ. Στουρνάρας είπε ότι είναι το μοναδικό αγκάθι στη συμφωνία και εξέφρασε την ελπίδα το κόμμα του Φώτη Κουβέλη να συναινέσει το συντομότερο δυνατόν.
Πάντως, δεν άφησε κανένα ενδεχόμενο ανοιχτό για υπαναχώρηση στα αιτήματα της ΔΗΜΑΡ, και ειδικά στην κατάθεση των εργασιακών σε ξεχωριστό άρθρο, λέγοντας πως αντιστοίχως και το ΠΑΣΟΚ θα ήθελε 15 διαφορετικά άρθρα, «και θα είχε και δίκιο». 
Ερωτηθείς εάν θα υπήρχε πρόβλημα σε περίπτωση που δεν θα συμφωνούσε η Δημοκρατική Αριστερά, ο κ. Στουρνάρας απάντησε ότι «δεν θα είναι ωραίο ένα από τα κόμματα να μην συμμετάσχει».
Στις 6.30 το απόγευμα ο κ. Στουρνάρας θα συναντηθεί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία και θα ενημερώσει.

 sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: