ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.12

Αλλάζουν τα τεκμήρια διαβίωσης, αλλά και πάλι μας οδηγούν στη φτώχεια


Στην τελική ευθεία εισέρχεται η σύνταξη του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, με το οικονομικό επιτελείο να επιδιώκει να «κλείσει» τις βασικές ρυθμίσεις ακόμη και εντός της εβδομάδας.
Το φορολογικό πακέτο ύψους 2-2,5 δισ. αναμένεται να εξετασθεί στη σημερινή συνεδρίαση της τρικομματικής επιτροπής του υπουργείου Οικονομικών για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος. Τα τελευταία σενάρια προβλέπουν:
Κατάργηση των φοροαπαλλαγών και μάλιστα αναδρομικά από τα εισοδήματα του 2012. Ειδικότερα καταργούνται οι εκπτώσεις 10% από τον φόρο που αφορούν δαπάνες για τόκους στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, ενοίκια κύριας κατοικίας, ενοίκια παιδιών που σπουδάζουν, δίδακτρα φροντιστηρίων, ασφάλιστρα ζωής.
Μείωση των τεκμηρίων διαβίωσης για τα αυτοκίνητα και τις κατοικίες. Η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων προβλέπει τη μείωση του βασικού τεκμηρίου που επιβάλλεται σε Ι.Χ έως 1.200 κ.ε. στα 2.500 ευρώ από 4.000 ευρώ σήμερα. Για τις κατοικίες προτείνεται το τεκμήριο να υπολογίζεται για τα 80 πρώτα τετραγωνικά μέτρα, με 25 ευρώ το τ.μ. για τα επόμενα 81 - 120 τ.μ. με 45 ευρώ το τ.μ., για τα επόμενα από 121 -200 τ.μ. με 80 ευρώ το τ.μ. για τα 201 -300 τ.μ. με 160 ευρώ το τ.μ. και για τα πλέον των 300 τ.μ. με 350 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

 dailynews24

Δεν υπάρχουν σχόλια: