ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.10.12

Αλ. Τσίπρας: Παρέλαβαν κράτος και θα παραδώσουν αποικία

«Προφανώς, η λίστα Λαγκάρντ που «ξέχασε ο κ. Βενιζέλος και έχασε ο κ. Παπακωνσταντίνου» δεν είναι η μόνη λίστα μεγαλοκαταθετών. Υπάρχουν και άλλες λίστες σε γερμανικές τράπεζες, όπως προκύπτει και από την κατάθεση Χριστοφοράκου με τη λίστα της Ζήμενς.
Αυτό εξηγεί γιατί διαλέξατε στρατόπεδο και φτιάχνετε τον άξονα υποταγής της διμερούς συμφωνίας Ελλάδας – Γερμανίας, που μετατρέπει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο», ανέφερε στη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, σε παρέμβασή του κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις ΔΕΚΟ και λιμένων.

 «Οι μνημονιακές κυβερνήσεις, παρέλαβαν κράτος και θα παραδώσουν μία αποικία χρέους. Ένας από τους λόγους είναι, για να στερηθεί σημαντικών εργαλείων η επόμενη κυβέρνηση που θα έρθει με τη στήριξη του λαού, για να ανορθώσει τη χώρα και την οικονομία. Και αυτός είναι ένας από τους επιπρόσθετους λόγους που έχουμε σηκώσει πολύ ψηλά τους τόνους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσίπρας.

Στο Παρίσι, θα βρίσκεται την Παρασκευή και το Σάββατο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ), Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να πάρει μέρος στις εργασίες της Συνόδου προέδρων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Στη σύνοδο θα συζητηθούν οι σχετικές με την κρίση εξελίξεις στην Ευρώπη και οι πολιτικές προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για το 2013. Επίσης, οι πρόεδροι των κομμάτων του ΚΕΑ θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, με ορίζοντα το επερχόμενο Τακτικό Συνέδριο του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του επόμενου έτους.
Πηγή: epikaira.gr       

Δεν υπάρχουν σχόλια: