ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.12

Τα νέα για την ...σωτηρία μας: Μέσα συμφωνούσαν ...διαφωνώντας και μόλις άνοιξαν οι πόρτες δήλωναν πως διαφώνησαν συμφωνώντας

 Πρίν  σας "παραδώσουμε" στο  ουδέτερο ρεπορτάζ- καταγραφή  του σημερινού    μπαλ μασκέ  πάρτυ  των  δολοφόνων  με τις  "κόκκινες γραμμές"  και τους  πολύχρωμους  μαρκαδόρους, διαβάστε  το  "ρεπορτάζ" του Θύμιου Παπανικολάου  που  χωρίς  μαρκαδόρους και χρώματα   περιγράφει όλες τις αποχρώσεις του  κατραμιού  που διατρέχει τις φλέβες των  τριών "σωτήρων":

Τα απανθρωπάρια της ΦΡΙΚΗΣ και του χλευασμού μας…


Ποτέ η Ελλάδα δεν γνώρισε τέτοια πολυεδρική φρίκη: ΦΡΙΚΗ λεηλασίας και εξόντωσης του λαού της, φρίκη αφηνιασμένης και αυθάδους κοροϊδίας του…
Από τη μια μας εξολοθρεύουν, σαν πωρωμένοι δολοφόνοι εκτελεστές και από την άλλη διατυμπανίζουν το κακουργηματικό τους έργο ως «επίτευγμα» για τη «σωτηρία» μας!!!

Μας αφανίζουν για να μας σώσουν!!!

Μας έχουν ρίξει στα έσχατα όρια της πείνας και της εξαθλίωσης και ταυτόχρονα εκτοξεύουν και απειλές περί πείνας. Τόσο κυνικοί χλευαστές και τρομοκράτες είναι: ΑΠΕΙΛΟΥΝ και ΚΟΡΟΔΕΥΟΥΝ τους πεινασμένους ότι θα …πεινάσουν!!!


ΕΛΕΟΣ πια με αυτούς τους εντολοδόχους των μαφιών του χρήματος (τρόικα) και τα δωσίλογα κυβερνητικά τους ανδρείκελα…

ΕΛΕΟΣ πια με αυτά τα απανθρωπάρια τα οποία έχουν καταργήσει κάθε ΣΥΝΘΗΚΗ ΖΩΗΣ και μας απειλούν και μας δουλεύουν ταυτόχρονα τόσο ασύστολα και ξετσίπωτα…

 περισσότερα στο "Ρεσάλτο"

Και τώρα  η  γλυκανάλατη και  αρκούντως   ουδέτερη περιγραφή  απο τα σημερινά  καραγκιοζιλίκια των τριών, όπως την  αποτύπωσε ο ιστότοπος  μιας απο τις  διαπλεκόμενες  και δήθεν ανεξάρτητες  φυλλάδες: 

«Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται», δήλωσε σιβυλλικά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και δραματοποιώντας το μήνυμά που θέλησε να αποστείλει προς τους πολίτες και τους κυβερνητικούς του εταίρους επισήμανε: «Θα σώσουμε την Ελλάδα όσοι το τολμήσουμε!».

Η διαπραγμάτευση εξελίσσεται σε δύο μέτωπα: 

Στο εσωτερικό, μεταξύ του κ. Σαμαρά και των κυρίων Βενιζέλου και Κουβέλη οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας και στο εξωτερικό, με τους δανειστές οι οποίοι επιμένουν να αξιώνουν δυσμενείς αλλαγές στα εργασιακά απαιτώντας μείωση αποζημιώσεων, ελαστικοποίηση εργασιακών όρων και περικοπή μισθών. Μία νέα διάσταση η οποία ήρθε να περιπλέξει την κατάσταση προέκυψε απότην αποκωδικοποίηση των δηλώσεων του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι πρέπει να δημιουργηθούν μηχανισμοί ελέγχου που θα διασφαλίσουν ότι τα δημοσιονομικά μεγέθη της Ελλάδας θα καταστούν βιώσιμα.

Στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι οι προωθούμενες αλλαγές στα εργασιακά παραβιάζουν την κόκκινη γραμμή της Δημοκρατικής Αριστεράς και ξεκαθάρισε ότι οι βουλευτές του δεν μπορούν να υπερψηφίσουν όσα ζητά η τρόικα για την ελαστικοποίηση της αγοράς εργασίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Βενιζέλος δεσμεύθηκε ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα κάνουν «το εθνικό τους καθήκον», πρόσθεσε ωστόσο ότι δεν γίνονται αποδεκτές οι αλλαγές στα εργασιακά. Ο κ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για τις δηλώσεις του κ. Σόιμπλε που παραπέμπουν στο ενδεχόμενο επιβολής διεθνούς οικονομικού ελέγχου στην ελληνική κυβέρνηση.

«Να μην υπάρξει άλλου τύπου λογαριασμός, όπου θα μπαίνουν οι δόσεις για το χρέος και ο οποίος δεν θα είναι υπό τον έλεγχο της Τράπεζας της Ελλάδος και την επίβλεψη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους», ήταν η άποψη που εξέφρασε κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους κυρίους Σαμαρά και Κουβέλη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν είμαστε προτεκτοράτο, η δημοσιονομική διαχείριση του κράτους πρέπει να γίνεται από τις Ελληνικές Αρχές, από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και την Τράπεζα της Ελλάδος», δήλωσε δημοσίως ο κ. Βενιζέλος.

Η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών έγινε σε αυτό το κλίμα που κάθε άλλο παρά διευκόλυνε την επιδίωξη του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομικών να κλείσουν τα μέτρα σήμερα.

Μετά την ρητή δήλωση του κ. Κουβέλη ότι οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα για τα εργασιακά, στην οποία ο ίδιος τόνισε εμφατικά ότι θα επιμείνει «μέχρι τέλους», διαμορφώθηκε η εικόνα ότι όλα κρέμονται από μια κλωστή. Από τον σχηματισμό της κυβέρνησης πριν από πέντε μήνες ήταν η πρώτη φορά που η συνοχή της κυβέρνησης έδειξε περισσότερο εύθραυστη παρά ποτέ.

Το κλίμα ανισορροπίας ήρθε να ανατροφοδοτήσει η δήλωση του πρωθυπουργού. «Έχουμε ήδη- και στα εργασιακά και σε άλλα- αλλάξει πολλές, πάρα πολλές από τις αρχικές προτάσεις της Τρόικας. Και η διαπραγμάτευση συνεχίζεται», τόνισε ο κ. Σαμαράς προειδοποιώντας: «Δεν θέλω καν να σκεφθώ τι θα συμβεί, αν αυτήν την ώρα δεν κρατήσω σταθερά το τιμόνι». Η αναφορά του «κοιτάζω μόνο μπροστά, ζητώντας τη μεγαλύτερη δυνατή ενότητα» και η διαπίστωσή του: «Θα σώσουμε την Ελλάδα όσοι το τολμήσουμε», θεωρήθηκαν ευθείες βολές προς τους αρχηγούς της Δημοκρατικής Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ.

Απάντηση ΠΑΣΟΚ
«Εμείς αντιλαμβανόμαστε πως με τη δήλωσή του ο κ. Σαμαράς λέει πως θα κάνει μέσα στις επόμενες ώρες όλα όσα ανέλαβε να κάνει στη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ώστε αύριο να μπορεί να οριστικοποιηθεί ένα πλαίσιο που θα διασφαλίζει την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση, θα γίνεται δεκτό ως αξιόπιστο διεθνώς και θα δίνει ασφάλεια και προοπτική στους Έλληνες», σχολίαζε συνεργάτης του κ. Σαμαρά.


Πινγκ-πονγκ της κυβέρνησης με τη ΔΗΜΑΡ  
Συνεργάτης του κ. Κουβέλη δήλωνε έκπληκτος από τη δήλωση του κ. Σαμαρά στις απαράδεκτες αξιώσεις της τρόικα για τα εργασιακά. «Πρέπει να υπάρξει η πολιτική διαπραγμάτευση», συνέχιζε ο ίδιος παράγοντας σημειώνοντας ότι «η ΔΗΜΑΡ δεν απαντά στις αναφορές του πρωθυπουργού περί «τολμηρών» επειδή το κόμμα του κ. Κουβέλη με τόλμη και εθνική υπευθυνότητα στήριξε και στηρίζει την κυβέρνηση για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα χωρίς να διαλυθούν τα εργασιακά δικαιώματα. «Τόλμη και υπευθυνότητα έναντι της κοινωνίας και των εργαζομένων είναι η πολιτική μας αξίωση», υπογράμμιζε ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ.

Στουρνάρας: Ας κάνει ό,τι θέλει ο Κουβέλης
Πληροφορίες από τη Βουλή απέδιδαν στον υπουργό Οικονομικών τη φράση «ας κάνει ό,τι θέλει ο κ. Κουβέλης». Ο κ. Στουρνάρας όταν κλήθηκε να απαντήσει πώς θα χειριστεί η κυβέρνηση το ενδεχόμενο να μην υπερψηφίσει η ΔΗΜΑΡ τα μέτρα δήλωσε άγνοια. Ωστόσο ο υπουργός των Οικονομικών δήλωσε στο Reuters ότι η κυβέρνηση και η τρόικα έχουν συμφωνήσει το μεγαλύτερο μέρος του πακέτου των μέτρων.
Η εκτίμηση αυτή επιβεβαιωνόταν και από την Δημοκρατική Αριστερά. «Το πακέτο των μέτρων έχει κλείσει πλην των προβλέψεων για τα εργασιακά», εξηγούσε στο protothema.gr στενός συνεργάτης του κ. Κουβέλη επισημαίνοντας ότι η ΔΗΜΑΡ στηρίζει την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά.

Την Τετάρτη η κρισιμότερη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών
Εκ των πραγμάτων, την Τετάρτη η συνάντηση των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη λαμβάνει χαρακτηριστικά οριακής προσπάθειας να επιτευχθεί συμφωνία ώστε να κλείσει το πακέτο των μέτρων. Το αγκάθι των εργασιακών παραμένει και οι κύριοι Σαμαράς και Στουρνάρας συνεχίζουν τις συνεννοήσεις με την πλευρά των δανειστών προκειμένου να βελτιωθούν οι όροι που απαιτεί η τρόικα στα εργασιακά.
Στη σύσκεψη της Τετάρτης θα καταβληθεί ακόμη μια προσπάθεια να κλείσει η συμφωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων στο πακέτο των μέτρων συνολικά. Είναι πάντως δεδομένο ότι οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης θα επιχειρήσουν να ξεπεράσουν την εμπλοκή στο πεδίο των εργασιακών σχέσεων .  

Δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ενδεχομένως η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να αποσυνδέσει το θέματων εργασιακών από τα υπόλοιπα πεδία όπου έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία της τρικομματικής κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών. Είναι ερώτημα που δεν μπορεί προσώρας να απαντηθεί αν η τρόικα θα συναινέσει να αποσυρθεί συνολικά το εργασιακό πακέτο από την συμφωνία.

Η εμπλοκή μοιάζει ωστόσο πραγματική και όχι προσχηματική. Και λαμβάνει δραματικές διαστάσεις δεδομένης της τοποθέτησης του κ. Στουρνάρα πριν την έναρξη της σύσκεψης των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη ότι τα μέτρα «αναγκαστικά πρέπει να κλείσουν σήμερα» αλλά και αν συνυπολογιστεί η προειδοποίηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι «η παράταση της εκκρεμότητας δεν μας βοηθά».
Η παράταση αυξάνει την ταμειακή πίεση και ανεβάζει τον λογαριασμό των μέτρων, εξήγησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...


πηγη


ΣΧΕΤΙΚΟ:ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ: " Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ... ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ "..ΝΑ ΓΙΑΤΙ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: