ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.13

ΕΠΕΙΓΟΝ...... ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΕΚ…!!!


Thoureios
Από πληροφορίες. οι τράπεζες που μεσολάβησαν για να πάρουν τα δάνεια οι δικαιούχοι από τον καταργημένο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, πιέζουν στην περίπτωση που θέλει κάποιος να κάνει μια ρύθμιση, επειδή αδυνατεί να εξοφλήσει την δόση του, προτείνοντας του να υπογράψει δήλωση ότι δεν επιθυμεί την επιδότηση που δίνει ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ώστε να τον εντάξουν σε ρύθμιση…!!!
Αν ο δικαιούχος κάνει το λάθος και υπογράψει τέτοια δήλωση, άμεσα χάνει την όποια προστασία του παρέχει το κράτος και γίνεται έρμαιο στην όρεξη των τραπεζών.
Αυτό παρατηρείται κυρίως στις ιδιωτικές τράπεζες οι οποίες δεν διστάζουν να βάλουν στο χέρι τα δάνεια των εργαζομένων που πήραν από τον ΟΕΚ για να εξασφαλίσουν την πρώτη τους κατοικία.
Πρέπει να επισημανθεί επίσης ότι οι τράπεζες εκβιάζουν για να πληρωθούν την επιδότηση η οποία εισπράττεται  ακόμα από το ΙΚΑ και η οποία πρέπει να αποδίδεται στις τράπεζες για την αποπληρωμή της .
Κρίνεται σημαντικό να τονιστεί ότι ο ΟΕΚ κρατάει ακόμα στα χέρια του τα κουρεμένα ομόλογα τα οποία ακόμα δεν έχουν λήξη, άρα με την ονομαστική τους αξία, οπότε θα μπορούσαν να αποδοθούν στις τράπεζες και όταν θα λήξουν θα γίνει τότε  η αποτίμηση και θα αποδοθεί   η διαφορά.
Πέρα όμως απ όλα αυτά, οι δανειολήπτες από τον ΟΕΚ πρέπει να περιμένουν νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα αντιμετωπισθεί το θέμα, έως τότε ας καταβάλλουν για την εξόφληση του δανείου τους ότι μπορούν ώστε να κινείται απλά ο λογαριασμός και πάντα να είναι στα λογικά πλαίσια…!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα είμαι Mason Diego, ένα αξιόπιστο & διαπιστευμένο προσωπικό δάνειο δανειστή που δίνει ζωή χρόνο ευκαιρία δάνεια. Δίνουμε έξω όλα τα είδη του ΔΑΝΕΊΟΥ με ένα πολύ γρήγορο και εύκολο τρόπο, προσωπικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο εγχώριας, Φοιτητικό Δάνειο, δάνειο επαγγελματικής, Επενδυτικό δάνειο, σταθεροποίηση χρέους, και περισσότερο. Έχουν απορριφθεί από τις τράπεζες και άλλες οικονομικές υπηρεσίες; Χρειάζεστε ένα δάνειο σταθεροποίησης ή μια υποθήκη; Αναζήτηση πλέον όπως είμαστε εδώ για να κάνουμε όλα τα οικονομικά προβλήματα σας ένα πράγμα του παρελθόντος. Εμείς δάνειο κεφαλαίων έξω να άτομα & εταιρεία ανάγκη από οικονομική ενίσχυση σε ποσοστό 2%. Δεν αριθμός κοινωνικής ασφάλισης που απαιτείται και δεν πιστωτικό έλεγχο που απαιτείται, 100% εγγυημένα. Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσο για να σας ενημερώσουμε ότι μας καθιστούν αξιόπιστη και δικαιούχων βοήθειας και θα χαρούμε να σας προσφέρουμε ένα δάνειο. Έτσι μας σήμερα στο email: diegoloancompany@yahoo.com να υποβάλλει αίτηση για ένα δάνειο τώρα.