ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.13

Ολη η λίστα με τους 1.629 εργαζομένους των νοσοκομείων που μετατάσσονται

 Ολη η λίστα με τους 1.629 εργαζομένους των νοσοκομείων που μετατάσσονται
Τα ονόματα των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας, οι οποίοι μετατάσσονται ή μεταφέρονται, ανακοίνωσε την Παρασκευή το ΑΣΕΠ. Πρόκειται για εκείνους που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα λόγω κατάργησης των θέσεών τους (δυνάμει του άρθρου 90 ν. 4172/2013).
Ο τελικός πίνακας διάθεσης εκδόθηκε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας.
Τελικός (Αλφαβητικός) Πίνακας Διάθεσης υπαλλήλων για μετάταξη-μεταφορά
Συμπληρωματικός Τελικός (Αλφαβητικός) Πίνακας Διάθεσης υπαλλήλων για μετάταξη-μεταφορά
Γεωργιάδης: Απολύσεις μηδέν
Από το νοσοκομείο «Η Αγία Βαρβάρα», το οποίο επισκέφθηκε την Παρασκευή, ο Αδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία της διαθεσιμότητας. «Απολύσεις μηδέν», τοισε ο υπουργός Υγείας και δεσμεύθηκε πως το αργότερο από το Σάββατο θα αρχίσουν να εκδίδονται οι διαπιστωτικές πράξεις. Κάτι που σημαίνει πως οι υπάλληλοι θα τοποθετηθούν από την άλλη εβδομάδα στις νέες θέσεις τους.
Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε απαντώντας στον εκπρόσωπο των συνδικαλιστών του νοσοκομείου πως δεν θα υπάρξουν απολύσεις ούτε στα νοσοκομεία της επαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: