ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.13

Βραχεία κεφαλή για ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Marc - Στο 0,2% η διαφορά από ΣΥΡΙΖΑ

Βραχεία κεφαλή για ΝΔ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Marc - Στο 0,2% η διαφορά από ΣΥΡΙΖΑMάχη στήθος με στήθος δίνουν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Αlpha. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, με απώλειες 2 και πλέον μονάδων, στο 7,1%.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 22,7% έναντι 22,5 % του ΣΥΡΙΖΑ (21,6% και 20,7% τα αντίστοιχα ποσοστά των δύο κομμαων στη μέτρηση του Μαϊου). Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με το ποσοστό της στο 7,1%, από 9,4% τον περασμένο Μάιο.
Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 5,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,2% , το ΚΚΕ με 4,9% και η ΔΗΜΑΡ με 4,6% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 15,2%.
 Περισσότεροι από τους μισούς και συγκεκριμένα το 55,3% έχει μάλλον αρνητική γνώμη για την κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έναντι 27% που έχει μάλλον θετική γνώμη.
Στην ερώτηση, τέλος, «εάν είχε κερδίσει τις τελευταίες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, πώς θα ήταν τα πράγματα σήμερα», το 39,1% εκτιμά ότι θα ήταν χειρότερα, το 32,3% απαντά «περίπου ίδια» και το 20,1% πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερη η κατάσταση στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: