ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.13

ΠΡΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟ ΣΑΜΑΡΑ: "ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥ ΣΟΥ ΓΑΠ "

Με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού, κ. Α. Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πρωτομάστορας της… κωλοτούμπας, που από αντιμνημονιακός ηγέτης μετατράπηκε σε μνημονιακό υπηρέτη και πρωτομάστορας του πιο φριχτού κύματος οικονομικής, κοινωνικής και ψυχολογικής βίας που έχει γνωρίσει ο ελληνικός λαός στα μεταπολεμικά χρονικά, προσπαθεί με δήθεν κηρύγματα για τη βία και την παρανομία να εμφανιστεί ως πολιτικός εκπρόσωπος της σταθερότητας και
της δημοκρατικής νομιμότητας, εκπέμποντας έμμεσα πλην σαφή, διχαστικά μηνύματα στον ελληνικό λαό.

Ο Α. Σαμαράς κλιμακώνει επώδυνα την διχαστική και μισαλλόδοξη πολιτική του και παίζει παιχνίδια με τους θεσμούς της Δικαιοσύνης, τους οποίους χρησιμοποιεί για αντιδημοκρατικές επιδιώξεις…
Το θράσος του είναι απίστευτο, η τακτική του ξεπερνάει και την τακτική των ναζιστών που ο ίδιος υποτίθεται ότι μάχεται!
Αντί να παριστάνει τον αυτόκλητο εθνικό εισαγγελέα ας αφήσει τον θεσμό της δικαιοσύνης να πράξει το έργο της και ο ίδιος ας αποδείξει έμπρακτα ότι εννοεί τις μεγαλοστομίες για τήρηση της νομιμότητας και εκκαθάριση κάθε παρανομίας. μέσα από την κοινοβουλευτική διαδικασία ψηφίζοντας την άρση ασυλίας Γ. Παπανδρέου η οποία άλλωστε αποτέλεσε και δική του βασική προεκλογική δέσμευση.
Έχει απόλυτο δίκιο ο Α. Σαμαράς όταν δηλώνει ότι δεν υπάρχει καλή και κακή βία. Το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό οι Έλληνες πολίτες που ανεξαρτήτως κομματικής καταγωγής υφίστανται τη βία της μνημονιακής πολιτικής που ο ίδιος και η κυβέρνηση του συνεχίζουν να εφαρμόζουν ολοένα με πιο σκληρό και ανάλγητο τρόπο.
Τα εκατομμύρια των ανέργων, οι φτωχοποιημένοι πρώην νοικοκυραίοι που καταλήγουν να ψάχνουν τροφή στους κάδους των σκουπιδιών και στα συσσίτια, οι απελπισμένοι νέοι που ξενιτεύονται για να βρουν δουλειά, οι συνταξιούχοι που απειλούνται με νέες περικοπές, οι επαγγελματίες που αναγκάζονται να βάλουν λουκέτα, οι χιλιάδες αυτόχειρες είναι θύματα της βίας των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου.

Οι Έλληνες πατριώτες απαιτούν την τιμωρία όσων οδήγησαν την χώρα και τους πολίτες στην καταστροφή.
Των δύο ολετήρων της πατρίδας και της κοινωνίας οι οποίοι τώρα ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν και τα εθνικά μας θέματα εντός των προσεχών μηνών. Μακάρι να προλάβουν να βγάλουν τα αναγκαία συμπεράσματα και να καταλάβουν ότι η οργή που φουντώνει σύντομα θα γίνει κοινωνικό τσουνάμι που θα τους καταπιεί. Τότε είναι βέβαιον ότι θα τους εγκαταλείψουν και οι σημερινοί πάτρονές τους.

Ο Α. Σαμαράς, υποβασταζόμενος από τον κ. Βενιζέλο, προσπαθεί να μετατρέψει το ζήτημα της βίας και της παρανομίας – που είναι απολύτως καταδικαστέες από το σύνολο των δημοκρατικών κομμάτων – σε ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης με την περίφημη «θεωρία των δύο άκρων». Μία θεωρία, που είναι εντελώς επικίνδυνη, όχι μόνο γιατί εξισώνει όλες τις μορφές και τις αιτίες της βίας (που και σε αυτές υπάρχουν πολλές ειδοποιοί διαφορές), αλλά κυρίως γιατί επιχειρεί να της δώσει πολιτική χροιά, εξισώνοντας την βία που προσπαθεί να καταλύσει τους θεσμούς με κόμματα και πολίτες που στα δίσεκτα χρόνια της διακυβέρνησης των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου, αγωνίζονται για την επαναφορά της δημοκρατίας και την αναστύλωση των θεσμών στην Ελλάδα!
Αν ο Α. Σαμαράς νομίζει ότι απειλώντας τους αντιπάλους του θα κερδίσει χρόνο και θα διασωθεί πλανάται πλάνην οικτρά.
Θα ήταν καλύτερα πάντως αντί να εκτοξεύει αστείες απειλές να είχε δηλώσει σήμερα κάτι απλό. Ότι ο ίδιος και ο πολιτικός συνεταίρος του στην συγκυβέρνηση θα ψηφίσουν τις προσεχείς ημέρες στη Βουλή υπέρ της άρσης ασυλίας του, εξ Αμερικής πρώην συγκατοίκου του, Γ. Παπανδρέου και ότι δεν θα «θάψουν», όπως ήδη ακούγεται, το εισαγγελικό αίτημα.
Έτσι κι αλλιώς η ώρα της Νεμέσεως, για όλους τους, πλησιάζει.
Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, που εκφράζει τον χώρο της πατριωτικής δεξιάς, όχι μόνο αρνείται τη νέα αρλουμπολογία του Α. Σαμαρά και των συμβούλων του, αλλά παλεύει για την ενότητα των Ελλήνων, οι οποίοι σε όποια ιδεολογικό ρεύμα και αν ανήκουν, υφίστανται την πιο ασφυκτική μορφή βίας από την αντιλαϊκή και μνημονιακή διακυβέρνηση του Α. Σαμαρά.

Μόνο σε ένα είχε δίκιο ο Α. Σαμαράς στη σημερινή ομιλία του: «Η Δημοκρατία πολεμάει και θα νικήσει τους εχθρούς της».
Ας το θυμάται αυτό, όταν φτάσει η ώρα της δίκαιης τιμωρίας του λαού προς εκείνους που τον πρόδωσαν, τον γονάτισαν και τον υποδούλωσαν, προκειμένου να στηρίξουν τους ντόπιους μεγαλοκαρχαρίες και τους ξένους ολιγάρχες. Και αυτή η ώρα θα φτάσει! Γι’ αυτό αγωνίζεται το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος…
»



ΣΧΕΤΙΚΟ:Ζητούν άρση ασυλίας του Γιώργου Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν» !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: