ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.13

Θα δικάσουν τους Χρυσαυγίτες για εσχάτη προδοσία

Οι ανακριτές ζητούν δίωξη για την απειλή κατάλυσης του Συντάγματος σύμφωνα με το άρθρο 143
Θα δικάσουν τους Χρυσαυγίτες για εσχάτη προδοσία
Ποινικές διώξεις και άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για εσχάτη προδοσία ζητούν οι ανακριτές με το παραπεμπτικό σημείωμά τους προς τη Βουλή. Ταυτόχρονα συνεχίζονται στο παρασκήνιο οι έρευνες του ΣΔΟΕ στη Χρυσή Αυγή με στόχο τους τροφοδότες και τους τελικούς αποδέκτες των χρημάτων.
 «Να άρετε τη βουλευτική τους ασυλία, διότι η εγκληματική Οργάνωση επιχειρούσε να καταλύσει το Πολίτευμα». Κραυγή αγωνίας από τους δύο ανακριτές κ.κ. Σπύρο Γεωργουλέα και Χρήστο Παπακώστα προς τη Βουλή των Ελλήνων στο παραπεμπτικό τους σημείωμα, το οποίο αποκαλύπτει το «Vima.gr».
Τα άρθρα του Ποινικού Κώδικα (134 και επόμενα) που προβλέπουν βαρύτατες ποινές στην απόπειρα κατάλυσης του δημοκρατικού Πολιτεύματος της χώρας μας επικαλούνται οι δύο ανακριτές Γεωργουλέας και Παπακώστας στο παραπεμπτικό έγγραφο προς τη Βουλή των Ελλήνων, που περιέχει αίτημά τους για την άρση της ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Ευστάθιου Μπούκουρα. Σύμφωνα με το έγγραφο σκοπός της Χρυσής Αυγής:
«...Ήταν εξαρχής και παραμένει, όπως προκύπτει από τις μαρτυρικές καταθέσεις, η κατάλυση του δημοκρατικού Πολιτεύματος (κατά παράβαση των άρθρων 134επ. του Ποινικού Κώδικα...».
Και συνεχίζουν στο σημαντικό έγγραφο, που έφτασε στη Βουλή, ότι «προκύπτουν και στοιχεία για ενδείξεις τέλεσης και άλλων εγκλημάτων από τους έξι βουλευτές, που είναι ήδη κατηγορούμενοι και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος...». Για όλες τις διαπιστούμενες, κατά την ανάκριση, αξιόποινες πράξεις θα ασκηθεί και συμπληρωματική δίωξη από την αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών...
Στο παραπεμπτικό γίνεται -για πρώτη φορά- αναφορά στον κλειστό πυρήνα της Χρυσής Αυγής και διαχωρίζεται από το κόμμα όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η Οργάνωση Χρυσή Αυγή, η οποία είχε μορφή κλειστής ολιγάριθμου ομάδα ιδεολογικής επιμόρφωσης εθνικοσοσιαλιστών (ναζιστών) και εξέδιδε το περιοδικό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ιδρύθηκε το έτος 1987... Η εν λόγω ομάδα, από την αρχή είχε ως επικεφαλής τον κατηγορούμενο, Νίκο Μιχαλολιάκο, ενώ την ίδια χρονιά διαχωρίστηκε το πολιτικό τμήμα από το επιχειρησιακό τμήμα... Και τα δυο τμήματα όμως διοικούνταν από την ίδια ηγετική ομάδα...».



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: