ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.13

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ"!! ΔΗΛΑΔΗ Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ" ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!


ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΤ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!! ΕΥΓΕ!!!

Αλλά επειδή όλα έχουν μια εξήγηση θα σας υπενθυμίσουμε ότι ΗΔΗ ΕΧΕΙ απαγγελθεί κατηγορία για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ 170 + ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ από την εισαγγελία του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και κατόπιν της νομικής σοφιστείας Βενιζέλου και επί συνταγματικού άρθρου 86 (ευθύνης υπουργών) η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ στα συρτάρια του ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ όπου ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ απο τους ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ!! ΓΙΑΤΙ??

Συγκεκριμένα η μήνυση Αντωνίου του ηρωικού ιατρού από την Χαλκίδα πήρε σάρκα και οστά και διαβιβάστηκε αρμοδίως στην Βουλή τον Σεπτέμβριου του 2011 , κατηγορούνται στην ουσία δύο κόμματα για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , το ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ αφού η κατηγορία βαραίνει το σύνολο των  βουλευτών και των δύο κομμάτων τα οποία ψήφισαν  την παράδοση της χώρας "άνευ όρων και αμετάκλητα".

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΠΟΘΑΛΨΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΙΚΟ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ "ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ"ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΝ  ΠΡΟΤΆΣΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΕΊ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΨΗΦΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΗΝ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ!!

ΣΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ...ΑΠΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!

ΣΧΕΤΙΚΟ:

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


1 σχόλιο:

Κλεάνθη είπε...

Δηλαδή είναι πιό νόμιμο να πληρώνουμε το πασοκ και νδ που χρωστάνε στις τράπεζες???