ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.13

Ο ΤΑΜΗΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ!! ΝΑ! ΠΟΙΟΙ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



-Άσε ήσυχη την κοπέλα, ρε.
-Εσύ τι ανακατεύεσαι; Είμαι Βουλευτής και δεν με αφήνει να περάσω.
-Άσε την κοπέλα να κάνει τη δουλειά της σου είπα, οι άλλοι που δεν μιλάνε τι είναι, μαλάκες;
-Εγώ είμαι Βουλευτής, οι άλλοι δεν έχουν ασυλία, γι’ αυτό δεν μιλάνε. (αυτή η φράση νομίζω αρκεί για να καταλάβουμε την ηθική του ανδρός)
-Και εγώ είμαι πολίτης και πληρώνω και εσένα και αυτή και θέλω να την αφήσεις να κάνει τη δουλειά της.
-Είσαι κορόιδο.

Στον παραπάνω διάλογο συμμετείχε ο γνωστός βουλευτής Ταμήλος της Νέας Δημοκρατίας και μια αστυνομικός. Ο Ο συγκεκριμένος πολιτικός γίγαντας είχε την ατυχία να καταγράψει αξιόπιστο το περιστατικό ο Δημήτρης Κυριακόπουλος στο Protagon.gr εδώ.

Φαντάζομαι ότι δεν πρόκειται το κόμμα του να του επιβάλει πειθαρχικές κυρώσεις. Το πολύ-πολύ να του απαγορεύσει να χρησιμοποιεί ως ringtone στο κινητό το γνωστό άσμα «μπήκαν τα γίδια στο μαντρί». Στη χειρότερη, θα του ζητήσει ο Σίμος Κεδίκογλου να καταδικάσει τη βία από όπου κι αν προέρχεται...
info by parapolitika
Υ.Γ Όχι-όχι, δεν ποτίζουν αυτά τον σπόρο της Χρυσής Αυγής, δεν συμβάλουν αυτά στην απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Τα...Μνημόνια φταίνε μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: