ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.10.13

Κομισιόν: Αυξήστε τους φόρους σε πετρέλαιο κίνησης, ρεύμα και αέριο

Αύξηση του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης -μέτρο που θα συμπαρασύρει και το πετρέλαιο θέρμανσης- στο ρεύμα και το φυσικό αέριο, αλλά και μείωση του φόρου στις μεταβιβάσεις ακινήτων και αναδιάρθρωση του συστήματος ΦΠΑ, συστήνει σε έγγραφό της η Κομισιόν.


Στο έγγραφο εργασίας (working paper) το οποίο αναμένεται να τεθεί στη σύνοδο του Eurogroup, την ερχόμενη Δευτέρα, η Κομισιόν αναγνωρίζει ότι η δυσχερής δημοσιονομική θέση στην οποία βρίσκονται ...
πολλά κράτη-μέλη, οδήγησε σε μια συνολική αύξηση στους φόρους, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η συλλογή εσόδων από το ΦΠΑ, είναι πολύ μικρότερη στα περισσότερα κράτη μέλη, από την θεωρητικά αναμενόμενη, κάτι που θα είχε αποφευχθεί αν δεν υπήρχαν οι διάφορες εξαιρέσεις και οι μειωμένοι συντελεστές που δημιουργούν την «τρύπα» στα έσοδα.
Συστήνεται η βελτίωση της δομής του συστήματος επιβολής και είσπραξης του ΦΠΑ, ώστε να αυξηθεί η αποδοτικότητά του.
Περίπου στις μισές χώρες της ΕΕ προτείνεται η αναδιάρθρωση του φορολογικού συστήματος, ώστε να είναι πιο φιλικό προς την ανάπτυξη ή να αξιοποιήσουν την φορολογία ώστε αυτή να συνδράμει στην δημοσιονομική προσαρμογή.
 
 
kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια: