ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.10.09

"ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΜΑΣ"



Παρόλο το "ανάχωμα" που έχει υψωθεί απο Γαλλία και Γερμανία στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να ανακοπεί η ένταξη της Τουρκίας. Δεν παύουν να υπάρχουν κορυφαίες φωνές εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης που στηρίζουν την....."Ελληνική θέση".
"Έχουμε περισσότερη ανάγκη την Τουρκία απ΄ ό,τι εκείνη έχει ανάγκη εμάς", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γκίντερ Φερχόιγκεν.
"Είναι πρωταρχικής στρατηγικής σημασίας. Μιλώ για την ασφάλεια σε ολόκληρη την περιοχή. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν η Τουρκία έπαιρνε έναν άλλο δρόμο από εκείνον ενός στέρεου αγκυροβολήματος στην κοινότητα των δυτικών κρατών. Θα ήταν ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος για εμάς που είναι καλύτερα να μην αναλάβουμε".
Μία τουρκική ένταξη στην ΕΕ "θα ήταν ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς, θα μας βοηθούσε να διευθετήσουμε χωρίς διενέξεις τις σχέσεις των δυτικών δημοκρατιών με το μουσουλμανικό κόσμο του 21ου αιώνα", είπε επίσης.
Οι ....διαπιστώσεις Φερχόιγκεν όπως και να τις δει κανείς είναι αβάσιμες.
Ο λόγος είναι απλός η Τουρκία είτε εντός είτε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχει άλλο δρόμο απο αυτόν που βρίσκεται αυτή την στιγμή.Η έμμεση απειλή του Ευρωπαίου γραφειοκράτη για "κατρακύλισμα" της Τουρκίας πρός τον ισλαμισμό αν δεν ενταχθεί είναι απλοϊκή και τελείως λανθασμένη καθώς ο εγγυητής της Τουρκίας σε μια "ευρωπαϊκή" κατεύθυνση είναι ο κεμαλισμός που στην Τουρκία δεν αμφισβητείται και που καθορίζει τόσο την εξωτερική όσο και την εσωτερική πολιτική εδώ και 80 χρόνια.
Είναι γεγονός βέβαια ότι οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες χρειάζονται τα "φρέσκα" εκατομμύρια των Τούρκων καταναλωτών ενώ οι πολυεθνικές δεν θα έλεγαν όχι σε φτηνά εργατικά χέρια και εγγυημένες επενδύσεις. Σε τελική ανάλυση το όνειρο κάποιων στην Ε.Ε είναι όπως δηλώνει και ο Φερχόιγκεν η αναβάθμιση της Τουρκίας σε περιφερειακή δύναμη απέναντι σε μια όσο τουλάχιστον αφορά την Ελλάδα ανύπαρκτη ισλαμική απειλή.
Αντιθέτως η Ελλάς διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια καλές σχέσεις με τις Αραβικές χώρες και η μόνη απειλή εξ΄ανατολάς είναι απο την Τουρκία.Αρα ποια η πραγματική αναγκαιότητα (πέραν του οικονομικού συμφέροντος και των αμερικανικών πιέσεων) για την υποστήριξη της ένταξης της Τουρκίας τόσο από Ελληνικής πλευράς όσο και από πλευράς των Ευρωπαίων γραφιάδων;
protesilaos

Δεν υπάρχουν σχόλια: