ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.09

Προφυλακτικά με φωτογραφία του Μπέκαμ


Τις γιγαντιαίες αφίσες του Ντέιβιντ Μπέκαμ έπρεπε έτσι κι αλλιώς να τις ξεχάσουμε, αφού τη θέση του για να διαφημίζει γνωστή εταιρεία εσωρούχων θα πάρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, ο Αγγλος μέσος δεν σταματάει εκεί.

Η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή των Λ.Α. Γκάλαξι -και σύντομα ξανά της Μίλαν- θα κοσμεί προφυλακτικά (!) που θα πλημμυρίσουν την αγορά της Ισπανίας. Η ιδέα ανήκει στο Μουσείο Θίσεν - Μπορνέμιζα, το οποίο εδρεύει στη Μαδρίτη και θα είναι μέρος της συλλογής του, «Δάκρυα του έρωτα». Η συγκεκριμένη πόζα του «Μπεκς» τον απεικονίζει να κοιμάται και είχε παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά το 2004 σε έκθεση φωτογραφίας στο Λονδίνο! «Δεν βλέπω γιατί κάποιος πρέπει να σκανδαλίζεται. Είναι ένας τρόπος να συνδυάζεις την τέχνη και την υπευθυνότητα», τόνισαν από την πλευρά του ισπανικού μουσείου, αντιδρώντας στα πρώτα αρνητικά σχόλια.

Βέβαια, το στιγμιαίο σχόλιο και συνάμα απορία των περισσοτέρων είναι πως όταν έρθει η στιγμή να χρησιμοποιήσεις το προφυλακτικό, δύσκολα θα ενδιαφερθείς για την τέχνη...

elio-enimerosi

Δεν υπάρχουν σχόλια: