ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.10.09

Τάδε έφη Ιωάννης Καποδίστριας

"....Ελπίζω ότι όσοι εξ' υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ' εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμόν του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ' ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της..."


"......εφ' όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν δια να ζήσω, "αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα", ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν".

Ιωάννης Καποδίστριας


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Από : Ιωάννη Εμμ.Νομικό

Προς:

(α) τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ.Γεώργιο Ανδρ. Παπανδρέου
(β) τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
(γ) τους αρχηγούς κομμάτων
(δ) υπουργούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ
(ε) βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης



Κύριοι

Ποιός από εσάς όλους θα τολμήσει να ακολουθήσει το φωτεινό παράδειγμα του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδος, ενώπιον της Δ' εθνοσυνέλευσης;

Ποιός από εσάς επιτέλους θα σκύψει στα προβλήματα του μεσοέλληνα;

Ποιός από εσάς θα αποφασίσει να στεγανοποιήσει τα "σάπια ύφαλα" του πλοίου που λέγεται Ελλάς, το οποίο οδηγήσατε στο "μάτι του κυκλώνα" χωρίς να σας ενδιαφέρει η μελλοντική του τύχη;

Όλοι σας ενδιαφέρεστε μόνον πως να αποκτήσετε μία θέση στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων. Και μέχρι να την αποκτήσετε φέρνετε τα πάνω κάτω, υπόσχεσθε "λαγούς με πετραχήλια" και ότι θα σταθείτε στα προβλήματα του λαού. Ότι θα δώσετε τον αγώνα σας και θα παλέψετε με νύχια και με δόντια προς τούτο, αλλά......

Παραμονές των εκλογών, θυμηθήκατε όλοι σας να γυρίσετε τις "λαϊκές αγορές" και να "σφίξετε" τα χέρια αγνώστων πολιτών, προς "άγραν ψήφων."

Δεν αφήσατε Νοσοκομείο για Νοσοκομείο, Καπύ για Καπύ, συνεργεία, ναυπηγεία και καρνάγια, οίκους ευγηρίας και όχι μόνον.

Μέχρι και στα Νεκροταφεία συνάντησα δύο "επώνυμους βουλευτές της Ν.Δ" να ...συλλυπούνται τους συγγενείς εκλιπόντων και σιχάθηκα τα ρούχα που φορούσα.

Αλλά και αρχηγό κόμματος να χορεύει "τανγκό" σε οίκους ευγηρίας είδαν τα ματάκια μου.

Και θέτω το ερώτημα σε όλους εσάς τους "γυρολόγους". Πότε θα κάνετε και πάλι την εμφάνισή σας στους χώρους αυτούς;;;;;

Ας δω "έναν" μόνον από εσάς τους τριακόσιους να επισκέπτεται έναν από τους χώρους αυτούς και να χαιρετά με την ίδια θέρμη τους πολίτες και ας ...πεθάνω.

Κάνετε την αυτοκριτική σας, κυρίες και κύριοι, κάνετε λίγο "κράτει" στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και μιμηθείτε τον μεγάλο αυτό Κυβερνήτη.

Τολμήστε να κυκλοφορείτε ανάμεσά μας χωρίς σωματοφύλακες, χρησιμοποιείτε το λεωφορείο σαν μέσο μεταφοράς, ή αν δεν καταδέχεστε τις λαϊκές μάζες μια και ορκισθήκατε βουλευτές και ανέβηκαν οι μετοχές σας, γιατί να μην μετακινήστε με το δικό σας Ι.Χ. και χωρίς οδηγό και σωματοφύλακες;

Ή μήπως θέλετε να μου πείτε ότι σαν δημόσια πρόσωπα κινδυνεύει η ζωή σας, ενώ σαν απλοί πολίτες όχι; Μην τρελλαθούμε στα καλά καθούμενα;

Ελπίζω να γνωρίζετε πόσο κοστίζουν οι πανάκριβες λιμουζίνες σας και η απασχόληση οδηγών και σωματοφυλάκων, που πληρώνονται από τον τορβανά του ελληνικού λαού.

Συγκρίνετε τις "πλούσιες" παροχές σας με τα..."ψίχουλα" των 400 ευρώ που προσφέρετε στα "αθάνατα γηρατειά" και αναλογισθείτε για λίγο ότι ζείτε με τον κόπο τους, τον ιδρώτα τους, το στέρημά τους, τα χρήματα που κατέβαλαν κάθε μήνα ανελλιπώς και επί σειρά ετών στο Ελληνικό Δημόσιο, για να απολαύσουν μία σύνταξη της προκοπής και μία σωστή και αξιοπρεπή νοσοκομειακοφαρμακευτική κάλυψη, μια και το "κεφάλαιο" κανένας σας δεν το ακούμπησε, δεν το φορολόγησε.

Πατήστε φρένο στα τραπεζώματα και στις δεξιώσεις και "ΑΚΟΥΜΠΗΣΤΕ ΣΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ."

Χωνέψτε το, ότι ο Λαός αγρυπνά και παρακολουθεί τις κινήσεις σας και τα έργα σας. Μην υποτιμάτε την κρίση του και αλλάξτε ...πολιτική και συμπεριφορά, πριν είναι "Π Ο Λ Υ Α Ρ Γ Α"!!!!!!

Ιωάννης Εμμ.Νομικός
antimamalo

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολλές ευχαριστίες για τις αναρτήσεις σου.

Ο αγώνας είναι κοινός,"φίλοι" μου αγαπημένοι.

καπ.Γιάννης Εμμ.Νομικός