ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.10.09

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ...ΚΑΙ ΣΑΧΛΟΣ...Ο ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Αμφισβητεί το ύψος του ελλείμματος ο τέως υπουργός Οικονομίας. Γ.Παπαθανασίου, λέγοντας οτι η κυβέρνηση το "φουσκώνει" εσκεμμένα φέτος προκειμένου το 2010 να εμφανιστεί ότι κατάφερε να το μειώσει σημαντικά.
Μιλώντας στο Mega υποστήριξε ακόμη οτι «αφού η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει κανένα από τα δυσάρεστα, αλλά αναγκαία, μέτρα που είχαμε πάρει, το έλλειμμα θα φθάσει πάνω από το 8%. Είχαμε προειδοποιήσει ότι αυτό θα συμβεί αν δεν εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα».


Παπαθανασίου: Το...φουσκώνουν
Αντίθετα, συμπλήρωσε ο κ.Παπαθανασίου, η κυβέρνηση αποφασίζει «πέραν κάθε λογικής αδιαφορώντας για το έλλειμμα. Θέλει να το φουσκώσει για να πει ότι "φταίει η ΝΔ" και του χρόνου να πει "κοίτα πως το έριξα"».
Popout
«Έχοντας μειωμένα έσοδα και με στόχο τη μείωση του ελλείμματος δεν μπορεί να προχωρήσει σε πληρωμές, όπως οι επιστροφές φόρου και άλλες δαπάνες του Δημοσίου. Οι πληρωμές να γίνουν αργότερα. Η κυβέρνηση θα πρέπει τώρα να μαζέψει φόρους και να διορίσει γενικούς γραμματείς, που ακόμη δεν έχει διορίσει. Η κυβέρνηση δεν δίνει μάχη για να μαζέψει χρήματα και για να πληρώσει θα δανειστεί» σημείωσε ο Γ.Παπαθανασίου.

Σκληρή ήταν η απάντηση του υφυπουργού Μεταφορών Ν. Σηφουνάκη, που, μιλώντας στο ίδιο κανάλι, τόνισε οτι «ο κ. Παπαθανασίου θέλει το ελληνικό δημόσιο να είναι μπαταχτσής. Να μην πληρώνει» .

Αντικρούωντας τα επιχειρήματα περί διόγκωσης αναρωτήθηκε αν γι αυτό φταίνε οι αθρόες «γαλάζιες» προσλήψεις και οι υπέρογκοι μισθοί.

«Δεν φουσκώνουμε εμείς το έλλειμμα. Η Κομισιόν δίνει αυτά τα στοιχεία» τόνισε ο κ. Σηφουνάκης και τόνισε οτι «ο κ. Παπαθανασίου καλύτερα να μείνει στο σπίτι του και να μην μιλάει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: