ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.09

Τον Αντώνη Σαμαρά στηρίζει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης!


Θέση στην κούρσα της διαδοχής παίρνει ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος πλέον είναι ανοιχτά υπέρ του Αντώνη Σαμαρά και προσπαθεί να γυρίσει την πλάστιγγα στην Ροδόπη υπέρ του Μεσσήνιου πολιτικού, μαζί με τον πρώην Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Δημήτρη Σταμάτη. Τα πράγματα βέβαια είναι δύσκολα καθώς ο μηχανισμός της Ντόρας τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει φωτιά, με αποτέλεσμα πολλά στελέχη, βουλευτές, δήμαρχοι της Θράκης ν’ ανακοινώνουν ο ένας μετά τον άλλον την στήριξη τους στην πρώην υπουργό Εξωτερικών.
Στην απόφαση αυτή του Ευριπίδη Στυλιανίδη, έπαιξε ρόλο η θέση που έχει κρατήσει μέχρι αυτή την στιγμή το σύστημα της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί κουμάντο κάνει ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Βάκης Φραντζής, ο οποίος εδώ και μέρες έχει πάρει θέση υπέρ του Σαμαρά! Ακόμη ένας άνθρωπος που επηρέασε τον Στυλιανίδη στο να στηρίξει τον πρώην υπουργό Πολιτισμού, ήταν και ο Κώστας Σταϊκούρας, το «μάτι» και το «αυτί» του Καραμανλή στο κόμμα, ο οποίος στο παρελθόν έχει βοηθήσει πάρα πολύ τον βουλευτή Ροδόπης. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μάλιστα, έχει παντρέψει τον γιό του Χρήστο, σημερινό βουλευτή στην Φθιώτιδα.
Πάντως η σχέση των δύο πολιτικών, Στυλιανίδη και Σαμαρά, ήταν πολύ καλή, καθώς το 2009 βρέθηκαν στα μέρη του Μεσσήνιου πολιτικού, αντάλλαξαν απόψεις, εγκαινίασαν μαζί στο Δήμο Είρας το δορυφορικό ίντερνετ, ενώ τον Μάρτιο του ίδιου έτους παραβρέθηκαν και στον ετήσιο χορό της ΝΟΔΕ Καλαμάτας στο ξενοδοχείο «Elite» στην παραλία της πόλης, όπου είχαν και την πρώτη συζήτηση για την μετά Καραμανλή εποχή στη ΝΔ!
piazza

Δεν υπάρχουν σχόλια: