ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.09

Το ατόπημα του Προέδρου…!



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη


Μπορεί η δήλωση για την εκ νέου υποψηφιότητά του να ήταν λιτή, τα έξοδα για το αξίωμά του όμως είναι μεγάλα.

Από έγκυρες διπλωματικές πηγές, έμαθα –και μπορώ να προσκομίσω στοιχεία αν χρειαστεί- ότι ο κ. Παπούλιας ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Ιταλία, για μια εκδήλωση στην Σκάλα του Μιλάνο.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας μας λοιπόν, θεώρησε σκόπιμο να κλείσει για τον Πρόεδρο, εν μέσω οικονομικής κρίσης, υπερπολυτελή σουίτα αξίας 1600€ τη βραδιά. Σε μια προσπάθεια μείωσης των δημόσιων εξόδων, μπρος σε κινήσεις εντυπωσιασμού και εικονοκρατίας απόσυρσης των κυβερνητικών οχημάτων μεγάλου κυβισμού και ενώ ο ίδιος ο κ. Παπούλιας είχε δώσει στίγμα η πολιτική ζωή να μην προκαλεί και να σέβεται τον πολίτη σε χαλεπούς καιρούς, νομίζω εύλογα θεωρώ ότι το ρεζερβέ αυτό του Προέδρου είναι μέγα ατόπημα και αποτελεί ερειστική πρόκληση.

Και αυτό έρχεται να προστεθεί στην οικιοθελή συμμετοχή του κ. Παπούλια στη γελιοποίηση του θεσμού από τους Προέδρους των δύο μεγάλων κομμάτων.

Και ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Καραμανλής, απέδειξαν ότι έναν θεσμό, άχρηστο στην ουσία του και μόνο διακοσμητικό στη λειτουργική του, τον χρησιμοποιούν για κομματικά οφέλη.

Πίστευα ότι ένας χορτασμένος πολιτικός και ευρισκόμενος στο 80ο έτος της ηλικίας του (!) θα είχε την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί, διαμαρτυρόμενος έντονα για τη χρησιμοποίησή του και ακυρώνοντας έτσι τον παλιό χαρακτηρισμό του «γελωτοποιού» που τον συνοδεύει. Εις μάτην όμως..

Επιπροσθέτως, αναρωτιέμαι, όταν το κράτος μου βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στη πτώχευση, ποια η σκοπιμότητα διατήρησης ενός θεσμού «γλάστρας» και η πληρωμή της πολύβουης συνοδείας του;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: